Så mange hjemmesider er der

Nyt Apple Watch i september?

Apple viser ikke kun tre nye iPhone 11 telefoner den 10. september. Det ser også ud til, at Apple vil præsentere femte generation af sit Watch ved samme lejlighed.

I den forløbne weekend begyndte rygterne om den snarlige ankomst af Apple Watch 5 at rulle, og de er siden blevet forstærket fra flere sider. Apple selv er tavs som graven, men det er der ikke noget nyt i.

Apples nuværende Watch 4 vil nok gå over i historien som det første smarte ur, der har elektro-kardiogram måler indbygget (EKG).

Apple markerede på den måde stærkere end nogensinde før, at man ser Watch som en medicinsk hjælper. Langt længere end til at måle pulsen, temperaturen, søvn-rytme og antal skridt.

Det er endnu usikkert, om Apple vil tage næste skridt i forbindelse med Watch 5 om tre uger. Det kunne f.eks. være den længe ventede diabetes sensor, der kan spare sukkersyge for at prikke deres fingre for bloddråber. I stedet skal uret kunne måle blodsukker ved at sende en laserstråle igennem håndleddet.

Her er det nyeste spionfoto af Apple Watch 5. (Foto: /Leaks)

Mere sikkert er, at Apple Watch 5 skal komme i nye materialer. Apple har tidligere forsøgt at sælge sit smarte ure i guld, men det blev en fiasko. Nu kunne det se ud, som om Apple vil prøve med urkasser af titanium og keramik – ud over det rustfri stål, som den nuværende Apple Watch er pakket ind i.

Nye materialer vil nok samtidig betyde, at Apple Watch bliver dyrere. Det er noget af et sats fra Apples side i en tid, hvor konkurrenter som Huawei, Samsung, Fitbit, Fossil eller Xiaomi forsøger at vinde markedsandele ved at sælge deres ure til lavere priser.

Det nye Apple ur får først og fremmest det opgraderede watchOS styresystem, der bl.a. giver mulighed for at vise avancerede animationer. Samtidig får Apple Watch for første gang en OLED skærm, sådan som rivalerne fra Android lejren allerede har. OLED giver både et skarpere billede og lavere strømforbrug. Det sidste er nok det vigtigste.

Ifølge det sædvanligvis vel-informerede iHelpBR medie fra Brasilien vil Apple Watch 5 kun komme i én størrelse – nemlig 44 mm. Designet skal være det gamle, men Apple vil gerne sidestilles med schweiziske luksus-ure ved at tilbyde de nye materialer til urkassen.

Men ok – det hele er kun rygter på nuværende tidspunkt. Lad os håbe, at de holder stik, og at Apple viser Watch 5 den 10. september. Det er længe siden, vi har hørt nyt fra Apples urmagere….

Apple ser ud til at gøre det nye Watch 5 dyrere ved at bruge mere kostbare materialer som titanium til urkassen. (Foto: Pixabay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange hjemmesider er der