USA dominerer i reklamer

Disse mobiler købte vi i juli

Apples salg af smartphones falder på det globale marked, men tilsyneladende er danskerne meget loyale over for deres elskede iPhones. De køber fortsat mange af dem, selvom en stor del af dem synes, de er blevet vel dyre.

Toplisterne fra to af landets største teleselskaber viser, at iPhones fortsat er de mest populære mobiltelefoner. Hos Telia indtager iPhones således de fire øverste pladser over de mest solgte mobiler i den netop overståede juli måned. Hos 3 er det pladserne én, to og tre.

Mere overraskende for mange er sikkert, at Huawei ikke har tabt større terræn. Kinesernes telefoner ligger lunt placeret i Top-10 hos både 3 og Telia, selvom USA’s sortlistning af Huawei har fået mange mennesker til at være usikre på, om der er en fremtid i mobiler fra Kinas største og verdens næststørste fabrikant.

I en del lande har Samsung nydt godt af Huaweis svagheder. Det kan man også mærke på det danske salg i juli. Hos 3 har Samsung således hele tre modeller med i Top-10. Det har Samsung ikke haft siden for mere end et år siden.

Apple sad igen på halvdelen af mobilsalget i Danmark i juli.

Hos rivalerne fra Telia er Huawei den største konkurrent for Apple. Hele tre telefoner er med i julis Top-10 hos det svenske teleselskab. Den mest populære Huawei hos både Telia og 3 er topmodellen P30 Pro, der bl.a. glimrer med et fremragende kamera.

Om en måned eller to står Huawei klar med afløseren for P30 Pro. Den hedder Mate 30 Pro og skal udfordre Apples kommende iPhone 12 Xs Max face to face, som lanceres i september. Det bliver et spændende kapløb at følge.

OnePlus har pæn fremgang på det danske marked med sin 7 Pro model, der prismæssigt nærmer sig både Samsung, Huawei og Apple. Den optræder dog i juli kun på Top-10 listen hos 3, hvor den er faldet fra en sjette-plads i juni til nu rang syv.

Her er julis Top-10 over de mest solgte smartphones hos teleselskabet 3:

  1. Apple iPhone Xs
  2. Apple iPhone 7
  3. Apple iPhone Xr
  4. Huawei P30 Pro
  5. Apple iPhone Xs Max
  6. Apple iPhone 8
  7. OnePlus 7 Pro
  8. Samsung Galaxy S10
  9. Samsung Galaxy S10+
  10. Samsung Galaxy A40

Og her følger så den tilsvarende Top-10 fra Telia i juli:

  1. Apple iPhone Xs
  2. Apple iPhone Xr
  3. Apple iPhone 7
  4. Apple iPhone 8
  5. Huawei P30 Pro
  6. Apple iPhone Xs Max
  7. Huawei P30 Lite
  8. Samsung Galaxy S10
  9. Apple iPhone 6S
  10. Huawei P20 Lite

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA dominerer i reklamer