Kan I tage sommerens pletskud?

Her er liggestol for læseheste

Foldbare liggestole er traditionelt en af sommerens mest populære møbler. Både på terrassen hjemme i haven og naturligvis på ferie i udlandet eller på stranden, camping eller skovturen.

Liggestole har mange fordele, men også mindst én ulempe. Den mærker man mest, når man ligger på maven og vil have stegt ryggen, samtidig med at man læser en avis, et magasin eller en god bog. Hvor gør man af hoved og hage, uden at man ligger lidt ubekvemt?

Den oplagte løsning er selvfølgelig en liggestol med indbygget hul. Så kan man lægge sit blad eller sin bog lige under, hvor man har anbragt sit hoved. Ideen er også god til at kigge videoer eller andet indhold på sin mobiltelefon og tablet. Når de er placeret i skyggen under liggestolen, kan man bedre læse skærmen end, når man har solstrålerne lige på.

Her er hemmeligheden i den nye liggestol. Et polstret hul, som man kan læse igennem, når man ligger på maven.

Den nymodens liggestol hedder Ostrich Lounge Chaise. Ostrich er en struds på engelsk, og navnet er måske slet ikke så dårligt valgt. Man siger jo, at en struds stikker hovedet i en busk. Og brugeren på liggestolen stikker sit hoved i et hul.

Ostrich har tilmed sørget for, at hullet har en polstret kant. Så får man ikke en øm hage, når man soler sig på maven. Omvendt kan polster-kanten fungere som nakkestøtte, når man bruger liggestolen, mens man ligger på ryggen.

Ostrich sælges i forskellige farver som f.eks. gul, pink, rød eller stribet i blåt og hvidt. Desuden fås sommer-møblet i en særlig luksus-version. Priserne begynder ved 44 USD – knap 300  kroner – for standard udgaven. Luksus fås fra 92 USD eller ca. 625 kroner….

Standard udgaven ligner en almindelig liggestol – bortset fra huller.

Luksus udgaven har flere muligheder. Den kan også foldes tril en siddestol.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I tage sommerens pletskud?