Facebook betaler rekordstor bøde

iPhone til de hårde drenge

Her på Leifshows har jeg med jævne mellemrum skrevet om ”iPhone forædlere”, der pynter Apples telefoner op med guld, diamanter, læder og sågar ægte pels. Alt sammen for at gøre dem mere eksklusive og meget dyrere at købe.

De mest kendte navne blandt disse gyldne specialister er Brikk, Gresso, Amosu og Caviar i Rusland. Tilsyneladende findes der også én med base i Sverige, som kun de færreste kendte.

Det kan dog hurtigt ændre sig nu, hvor Golden Concept har lanceret en iPhone med stort dødninge-hoved af ægte guld på bagsiden. Kønt er det ikke men svenskernes Sugar Skull Collection skal nok vække opsigt. Ikke mindst, hvis man lægger sin nye iPhone på cafebordet, på bardisken eller ved mødebordet ved en jobsamtale.

Kraniet er fremstillet i otte karat guld med 137 små diamanter.

 

Kraniet, der får en iPhone til at se noget mere barsk ud end normalt, er håndskåret i 3D. Det vejer alene 110 gram og består af otte karat guld med 137 små diamanter i.

For at fremhæve motivet yderligere har Golden Concept beklædt resten af Apple telefonens bagside med ægte alligator skind.

Helt beskedne er svenskerne heller ikke: En plakette i 18 karat guld viser, hvem der produceret den usædvanlige iPhone. Apples eget logo er helt forsvundet i ombygningen, men well – det æble kender alle jo i forvejen.

Svenske Golden Concept har specialiseret sig i at gøre iPhones og æsker til AirPod øretelefoner meget mere eksklusive.

De dyreste udgaver de svenske Sugar Skull mobiler koster den astronomiske sum af 24.790 USD for en iPhone Xs. Det er 168.400 kroner. Vil man have den større iPhone Xs Max i de fornemme klæder, skal man af med 24.990 dollars – ca. 169.750 kroner.

Svenskerne betragtes normalt som et socialt folkefærd, og det imange vil Golden Concept formentlig gerne bibeholde. Af samme grund grund fås kranie-fonen også i et par billigere varianter.

En iPhone med pynt i Sterling sølv eller i Rhodium med Swarovski krystaller koster henholdsvis 9.790 og 9.990 USD. Det er 66.500 og 67.850 kroner.

Alle Sugar Skull iPhones leveres i en stor boks i poleret træ med læder i fløjls-striber på indersiden. Der skal vel være stil over tingene….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook betaler rekordstor bøde