Real-lønnen stiger i Danmark

Nintendo har en ny bestseller

For to år siden fik den japanske spil-kæmpe Nintendo et fortjent comeback med sin håndholdte Switch konsol, der har solgt som varmt brød over det meste af verden. Det har derfor ligget i kortene, at 2019 ville blive året, hvor Switch fik en bror eller en søster.

Den kom så i går i skikkelse af Switch Lite, der er mindre og har færre features end den ”ægte” Switch. Til gengæld er prisen også betydeligt lavere. 200 USD eller ca. 1.350 kroner.

Nintendo fortæller, at man har holdt nøje statistik over, hvordan folk brugte den ”gamle” Switch. Det viser sig f.eks, at langt de fleste spiller med konsollen i hånden og slet ikke kobler den på en større skærm eller et tv.

På den nye Lite har Nintendo derfor skåret HMI-stikket til ekstern skærm helt fra. Samtidig har man lagt et større batteri i konsollen, så man kan spille i længere tid uden stikkontakt i nærheden. I tre til syv timer – afhængigt af spillet, man er i gang med.

Fysisk er Switch Lite også en smule mindre. Skærmen er skrumpet fra 6,2 til 5,5 tommer, og Lite har ikke storebrors aftagelige Joy-Con kontrollere. Vil man bruge løse Joy-Cons, kan man koble dem på trådløst via Bluetooth.

Næsten alle Nintendo spil vil fungere på begge konsoller. Dog kan der være små forskelle på, hvordan spillene står på de forskelligt store skærme.

Nintendo Switch Lite kommer på markedet den 20. september. Den fås i farverne gul, gray og turkis, men ikke i rød som storebror….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real-lønnen stiger i Danmark