Nintendo har en ny bestseller

Flere nye Apple tablets tæt på

Hvis man kan regne med, at de nye modeller, som Apple sender til registrering hos de europæiske myndigheder også bliver til en realitet, vil vi meget snart få fem endnu ukendte iPads at se.

De kommer tilsyneladende før lanceringen af iPhone 11. Det må så sige i august, for de nye telefoner har premiere i september.

Da Apple tidligere i år har præsenteret en ny iPad Air og iPad mini, vil de nye modeller helt sikkert være ”almindelige” iPads og iPad Pro modeller. De endelige modelnavne er endnu ikke lækket.

En af de nye iPads bliver en model med 10,2 tommers skærm, som skal erstatte den nuværende tablet med 9,7” display. Mange venter, at den skal hedde ”iPad 7”.

De nye Pro’er får stærkere specifikationer, men næppe store ydre nyheder. Dem fik de for et år siden, da de – som de første Apples overhovedet – fik USB-C stik.

De nye iPads udstyres sandsynligvis med Apples seneste nye A13X processor. Samme chip ventes at blive motor i de kommende iPhones i 11. generation. Alle de fem iPad nyheder kører med iPadOS 13 styresystemet. Meget mere tvivlsomt er det, om de vil kunne fås med 5G mobilnet indbygget….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nintendo har en ny bestseller