Efter kaffe- kommer sæbe-maskinen

Pas på Power Banks på flyrejsen

Alle bruger Power Banks nu om dage. Vi har dem med i lommer og tasker, fordi vores mobiltelefoner, trådløse øretelefoner, smartwatches hele tiden har det med at løbe tør for batteri.

Power Banks kan imidlertid være farlige. Ligesom de Li Ion batterier, der sidder inde i dem – og i stort set alle mobile gadges nu om dage.

I fredags måtte et stor Airbus A330 fly med 291 passagerer fra det engelske flyselskab Virgin Atlantic nødlande i Boston på sin ellers planlagte rute fra New York til London.

Årsagen var, at der var udbrudt en mindre brand ombord. En lille Power Bank til opladning af mobiltelefoner var faldet ned mellem to sæder og kommet under pres, så der til sidst gik ild i den.

Episoden sætter et nyt fokus på alle de elektroniske gadges, vi har med ombord på flyrejser.  Hvor farlige kan de egentlig være?

På min rejseblog Trends & Travel viser jeg en en fin infografik fra MyTrendyPhone, der gennemgår alle regler om flyvning med Power Banks  og batterier….

Alle bruger mobilen, når de er ude at rejse med fly – og mange har et ekstra Power Bank batteri med i lommen eller tasken. (Foto: Humphrey Muleba / Pexels)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter kaffe- kommer sæbe-maskinen