Kender I verdens rigeste kvinder?

Smart værdi-skab til stranden

Hvor gør man af sin mobiltelefon, solbriller, kreditkort, pas og nøgler, når man går stranden, ligger ved hotellets pool eller deltager i en af sommerens mange festivaller?

Problemet er måske ikke så stort, så længe man har jeans og shorts på, eller man har alt sit dyrebare habengut liggende i en taske, som man har over skulderen hele tiden. Men hvad så, hvis man får lyst til at tage en svømmetur, deltagere i beach volley eller hoppe og danske til musikken foran den store scene?

Beachsafe kunne være en mulighed. Det er en lille plastik-æske, som man lægger sine ting i. Med en række praktiske finesser, der gør, at Beachsafe er patent-anmeldt. Så nyheden må jo kunne nogle tricks, andre ikke kender.

Beachsafe har god plads til ens småting på stranden. Mobil, ur, penge, kreditkort, nøgler osv. Via en indbygget powerbank kan to gadges lades op.

Lad os begynde med det udvendige. Beachsafe er fremstillet af slagfast og armeret plastik, der kan tåle både fald, stød, vand og sand. Hvad der bliver lagt ind i æsken, ligger trygt. Beachsafe har også en tallås, så man kan låse tingene ned. Derfor navnet ”safe”, som også betyder pengeskab på engelsk.

Et medfølgende stålkabel sørger for, at Beachsafe kan fastgøres på f.eks. stole- og bordben eller bedre på et stabilt gelænder og en lygtepæl af metal. Eventuelle tyve skal så have en nedstryger eller en stort boltsaks med på stranden eller ved pool-site, hvis de vil stjæle ens ejendom. Og sådan noget værktøj vækker opsigt i sommerlandet.

Det lyder alt sammen ganske praktisk, men er der slet ikke noget smart elektronik involveret i Beachsafe? Jo da.

Den lille værdiboks kan fastgøres til stole, borde eller mere faste ting ved hjælp af en medfølgende stålwire. Selve æsken er af armeret plast og forsynet med en fire-cifret lås.

Det lille pengeskab til stranden har nemlig også et powerbank batteri indbygget. Det betyder, at man kan lade sig mobil, sine trådløse øretelefoner eller sit smartwatch lade op, mens det ligger i beskyttelse i Beachsafe.

Den skægge gadget har tilmed en blæser i. Den kan både bruges til at køle sine værditing ned, så de ikke får solstik, mens de er lagt til hvile. Og blæseren kan vendes den modsatte vej. Så puster den luft i ansigtet på sin bruger. Det tapper en del af batteriet, men kan sikkert være en dejlig lise, når man har ligget med ansigtet direkte i solens stråler.

Beachsafe hører til den slags gadges, som mange vil sige, at de slet ikke har brug for. Eller? Når man først står på stranden eller ved hotellets pool og ikke ved, hvor man skal gøre af alle sine værdifulde små gadges, nøgler og penge, vil mange nok savne et eget lille pengeskab.

Beachsafe fås i fire glade farver og koster 60 USD eller ca. 400 kroner….

Beachsafe fås i fire glade farver.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I verdens rigeste kvinder?