5G bliver en mega succes

Luksus-tv lukker

Det er åbenbart svært at få tingene til at hænge sammen, når man satser på at sælge luksus-tv til de få. Altså mennesker, der er parate til at betale op til 100.000 kroner for at se fjernsyn på en skærm fra det helt rigtige mærke.

Danske Bang & Olufsen kæmper hårdt, men hvis Struer-folkene skulle leve af at sælge tv, ville de hurtigt dreje nøglen om. B&O’s overlevelse lige nu ligger i at sælge billigere og trendy Beoplay højttalere, hovedtelefoner osv. De går som varmt brød.

Måske situationen bedrer sig en smule for nu, hvor B&O’s ærkerival fra Tyskland – Loewe – lukker og slukker. Det sker med udgangen af denne uge.

Loewe konkurrerer direkte med B&O om kunder i luksus-klassen. Samsung har også dyre tv-modeller, men sydkoreanerne tjener deres penge på skærme i de lavere prisklasser. Dem har hverken Loewe eller B&O i deres repertoire.

(Fotos: Loewe)

Loewe har ellers kunnet prale af at være en af de absolutte pionerer i tv-apparater. Det renommé sælger man ikke flere apparater af, og ifølge den tyske avis ”Westfälische Rundschau” er kassen nu helt tom hos Loewe.

Loewe var også helt nede for et par år siden, hvor firmaet blev reddet af en gruppe investorer. De er ikke villige til at poste flere penge i foretagendet nu.

Virksomheden lukker derfor senest den 1. juli, hvor 400 medarbejdere vil blive afskediget. De skal være sikret deres løn for juni måned, skriver den tyske regionalavis.

I Danmark har Loewes tv-apparater og højttalere kunnet købes hos udvalgte forhandlere landet over….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G bliver en mega succes