Spotify vil have penge tilbage

Air condition i retro klæder

I disse dage skal det begynde at blive rigtig varmt. 30 grader skal være mulige i lille Danmark, og rejser man bare ned til Tyskland, kan det blive til 38 eller 40 grader. Nede på den iberiske halvø må det være som at sidde i en bageovn for fuld tryk.

Man kan håbe på, at danske isenkræmmere og elektroniske supermarkeder har købt rigeligt ind af blæsere og køle-apparater, for ligesom sidste år bliver der rift om dem i de kommende dage. I alle prisklasser og størrelser.

Hvis man hører til dem, der gerne vil have et lille aircondition anlæg, man kan tage med i hånden, vil den nye evaChill Air Cooler være det helt rigtige. Den kan nemlig nemt flyttes rundt i boligen, på kontoret, tages med ud på terrassen, i sommerhuset, i telt. Ja i princippet også på rockfestival,, hvor man kan have den stående i sit telt.

Evapolar hævder, at den personlige luftkøler fungerer i op til fem-ti meters omkreds. Dens vandtank kan køre i ni timer, inden der skal hældes mere H2O på, og enheden er tilmed ”grøn”. Evapolar klarer sig nemlig uden giftige stoffer som f.eks. freon til sin produktion af kølig luft.

Selve enheden ligner et retro tv-apparat eller en Mac computer i miniformat. Nyheden fungerer både som luftkøler, luftrenser og luftfugter. Tre-i-én. Basis er nogle “tabletter”, man skal huske at lægge i for at få maskineriet til at virke 100 pct. Tabletterne rummer ingen grimme ting og forhindrer bakterie-dannelse.

Evapolar evaChill Personal Evaporative Air Cooler kan bl.a. købes online hos Amazon for knap 100 USD eller ca. 675 kroner. Coool….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify vil have penge tilbage