Hvis Tesla solgte smartphones

Disse apps bruger vi allermest

De fleste mennesker har 30 eller 40 apps installeret på deres smartphones, men bruger kun et fåtal af dem hver dag – eller mange gange om dagen. Har I nogensinde spekuleret på, hvilke apps I bruger mest?

Hvis I er som folk flest, vil tre af fire jer have internet browseren som den mest anvendte app på mobiltelefonen. Tæt forfulgt at social media apps som f.eks. Facebook med 70 pct og e-mail med 69 pct.

Det er, hvad folk selv siger, at de bruger af apps. Virkeligheden kan dog sagtens være anderledes, viser flere amerikanske undersøgelser.

Derfor vil Facebook nu gerne have klarhed. For et par uger siden meddelte verdens største sociale medie således, at det gerne ville betale folk penge for at downloade en app ved navn ”Study”. Den overvåger, hvilke apps folk bruger og hvordan – og rapporterer det tilbage til Facebook.

Her er Facebooks nye Study app, hvor man kan blive betalt for at vise, hvilke apps man bruger mest på sin mobiltelefon.

Nok engang et eksempel på, hvor vigtigt brugeres adfærd og personlige information er for en online tjeneste som Facebook eller Google. De to lever af deres viden om menneskers internet vaner.

En typisk voksen i USA tilbringer over tre timer om dagen på sin mobil. Det mindste af tiden går med at tale i telefonen. Det meste foregår i selskab med digitale medier som nyhedstjenester, sociale medier, computerspil eller musik- og video-streaming.

De danske tal ser nok ikke meget anderledes ud. Måske, vi faktisk tilbringer endnu mere tid end amerikanerne på vores mobil hver dag. Når man kører i s-tog eller bus i København – eller sætter sig på en café – ser det i hvert fald sådan ud.

Kan I genkende jeres forbrug af apps i denne artikels infografik, hvis tal stammer fra analysefirmaet Statista….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis Tesla solgte smartphones