Facebook oversvømmes af ”hate speech”

Denne mobil fejrer berømt tv-serie

Samsung har ikke haft den heldigste hånd med sin nye og vildt opreklamerede Galaxy Fold. Knap nåede den at blive udsendt til nogle få tusinde anmeldere verden over, før Samsung måtte trække klap-telefonen tilbage på grund af problemer med displayet.

Samsung har endnu ikke gen-udsendt Galaxy Fold. Til gengæld får telefonen nu ekstra opmærksomhed, fordi et russisk-italiensk guldsmede-firma har lanceret en Fold model i meget anderledes gevandter.

Caviar synes, at folk for altid skal huske den nu afsluttede ”Game of Thrones” tv-serie. I hvert fald så længe de ejer denne særlige Samsung Galaxy Fold. Den er nemlig ikke sådan en telefon, man bare glemmer.

Caviars specielle Samsung Galaxy Fold er klædt i sort læder med Game of Thrones inspirerede ornamenter i ægte guld.

Dels på grund af udseendet. Dels på grund af den pris, de har betalt for mobilen. Den koster nemlig den nette sum af 8.200 US dollars eller 56.000 kroner. Mellem fire og fem gange så meget som Galaxy Fold i sine normale klæder.

Smag er en individuel sag, Derfor vil der være mange, som synes, at Caviars Galaxy Fold er en forfærdelig omgang bling til dem, der ikke aner, hvad de skal bruge deres mange penge til.

Andre vil smæk-elske den russiske kreation, fordi den minder dem om den berømte tv-serie og fokuserer på forfatteren George R.R. Martin. Det er hans bog ”The Winds of Winter”, som Games of Thrones bygger på.

De mange pynte-elementer af ægte guld, som er placeret på klap-mobilen, refererer til tv-seriens ”A Song og Ice and Fire” saga. Ud over et landkort over Westeros er der tegninger af drager, løver og ulve på telefonen.

Caviar har gjort sig berømt på at ”forædle” især Apple iPhones. De fås bl.a. i ægte guld, platin, kulfiber, beklædt med rav, skind, pels eller motiver af berømte russere som Vladimir Putin. Caviar har også pyntede udgaver af Apple Watch og Samsung Galay 10 telefoner på sit repertoire.

Den særlige “Game of  Thrones” folde-mobil er ikke helt unik. Caviar fremstiller nemlig syv eksemplarer af den. Interesserede kan forudbestille et eksemplar nu. Selve salget begynder først, når Samsung frigiver Galaxy Fold på ny. Den dato er ikke kendt endnu….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook oversvømmes af ”hate speech”