Sony dropper ikke smartphones

Huawei brugere skal ikke sulte

Det er åbenbart ikke alle uden for Kina selv, der bandlyser Huawei og forbyder at handle med den kinesiske elektronik-gigant.

USA’s sortlistning af Huawei er ikke kun et stort problem for Huawei selv, men også for de millioner af mennesker verden over der ejer en Mate eller P-serie telefon.

Heldigvis er der ikke alle, der ser så negativt på Huawei. På en restaurant i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur får gæsterne ligefrem VIP-treatment, hvis de viser, at de har en Huawei smartphone med.

Fra på mandag indfører restauranten Sean & Angie’s nemlig 20 pct. rabat på alle sine kinesiske retter og tilhørende drikkevarer til kunder, der kan fremvise en Huawei mobil, når regningen skal betales.

Hvis du har en Huawei smartphone med, kan du få 20 pct. rabat på en kinesisk restaurant.

”Vi synes ikke, at det er fair over for forbrugerne, at de skal involveres direkte i en handelskrig mellem Kina og USA. Alle forbrugere skal have lov til at vælge den mobiltelefon, de helst vil have,” forklarer restaurantens ejer Angie Taweepan Chantowatha.

Det står ikke helt klart, hvorvidt rabat-kampagnen er lavet for at få gratis reklame og omtale – eller restaurantens ejere virkeligt har ondt af Huaweis kunder – skal jeg ikke kunne sige.

Men befinder man sig tilfældigt i Malaysia og Kuala Lumpur i næste uge, kan det måske være en god idé at kigge forbi Sean & Angie’s for at nyde et ekstra billigt måltid. Forudsat naturligvis, at man har sin Huawei mobil med i lommen.

Sean & Angie’s kan næppe få Donald Trump i Det Hvide Hus og teleselskaber og regeringer i mange andre lande til at skifte mening omkring Huawei. Men det kunne være skægt at se, om også kinesiske restauranter og take-aways tager ideen op og giver ejere af Huawei telefoner rabat på regningen….

Her er Instagram reklamen for den malaysiske restaurant, hvor ejere af Huawei telefoner får rabat.

Det er ikke overalt i verden, hvor Huawei er blevet sortlistet. Malaysia med restauranten er et af de lande, der støtter den kinesiske tele-gigant. (Infografik: Statista.com)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sony dropper ikke smartphones