Lavpris-mobil med ”52 MP super zoom”

Den første date er altid svær

Det har altid været nemmere at ødelægge den første data med et nyt menneske end at gøre den til en succes med gode udsigter for, at mødet bliver til et fast forhold senere.

En dårlig joke, som modparten finder usmagelig. En for stærk læbestift, der får en til at ligne en prostitueret. Dårlig ånde fordi man har taget et par Gammel Dansk inden daten for at dulme nervøsiteten. Eller et helt forkert sted at holde det første møde.

For bare at nævne et par enkelte forslag til, hvad der kan gå galt. I kan sikkert tilføje et par ekstra. Ellers kan analyse-firmaet YouGov, der har lavet en stor rundspørge om emnet.

Den viser, at de sociale medier har en stærk indflydelse på, om første date bliver en succes eller en fiasko. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat og internettets mange dating-tjenester skaber nemlig store forventninger til, hvilket menneske man køber til at møde i virkeligheden.

Det her dur slet ikke på den første date.

Ifølge YouGov er mobiltelefonen det værste irritations-moment ved første date. Specielt, når modparten skriver sms, besvarer opkald eller tjekker sociale medier, mens vedkommende egentlig skulle være charmerende og konversere sin date. Dét irriterer 70 pct. af kvinder på første rendezvous og 69 pct. af mændene.

Over halvdelen af date-deltagerne bliver skuffede, hvis billederne af personen, de har set på online profilen eller har fået tilsendt, slet ikke passer med vedkommende, de nu møder på date. Det er en down-tur for 52 pct. af mændene og 43 pct. af kvinderne.

Den tredje store ødelægger af første date er mere klassisk. Den må have eksisteret i århundreder. I hvert fald så længe som god bordskik har været noget, folk tog sig af. Lydeligt smasken, når man spiser sit første måltid sammen, generer 25 pct. af mændene og 30 pct. af kvinderne….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lavpris-mobil med ”52 MP super zoom”