Hver 4. dansker lytter til podcasts

Nyt trommesæt er lavet af papir

Det amerikanske firma Signal Snowboards har tidligere vakt opsigt ved at fremstille snowboards, ski og en Stratocaster elguitar af pap.

Nu er turen kommet til en mere hårdt-slående projekt. Signal har nemlig bygget et fuldt fungerende trommesæt af det papir-materiale, som vi normalt bruger til pakker og emballage.

Signal-folkene hentede undervejs gode råd og assistance fra Sahir Hanit, der normalt designer trommesæt af helt andre råvarer hos Masters of Maple (Mdrums). Dette californiske firma laver håndbyggede trommer til en lang række kendte musikere og rockgrupper.

For at være mere præcis er det ikke de komplette trommer fra Signal, der bygges i pap. I de fleste tilfælde er det kun den ydre skal.

Trommeskind, bækkener, cymbals og trommestikker fremstilles i andre materialer, metal, træ osv. Det samme gælder rammer, støttefødder, stativer osv.

Hvordan et trommesæt i pap lyder, kan I høre i videoen. Her banker Eric Kretz fra Stone Temple Pilots sig igennem en ret overbevisende demo….

https://www.youtube.com/watch?v=QVlyiAEpD-U%20

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver 4. dansker lytter til podcasts