Klassisk designer-lyd genoplives

Optag to videoer med samme mobil

De fleste er glade, hvis de kan få deres mobiltelefon til at indspille videoer i god kvalitet – med skarpe billeder, naturlige farver og måske med et par visuelle tricks undervejs.

Godt er dog sjældent nok for Huawei. Verdens i øjeblikket næststørste smartphone fabrikant vil levere det sublime, som ingen rival på det mobile marked kan matche.

Da Huaweis nyeste toptelefon P30 Pro kom til salg for et par måneder siden, blev den straks kåret til at være verdens bedste kamera-mobil. Med sine fire billedskydere på ryggen overhalede P30 to andre Huawei telefoner, der lå i spidsen for hitlisten hos de skrappe foto-entusiaster i DxOMark.

Det er takket være Huawei telefonens unikke fir-dobbelte kamera, at man nu kan optage to videoer på samme tid.

Nu har Huawei opdateret P30 og P30 Pro med en helt ny funktion. Den giver adgang til noget så usædvanligt som at optage to video-film på samme tid. Skærmen opdeles i to, og de levende billeder indspilles samtidig med telefonens primære kamera og med zoom-objektivet.

Kreative fotografer vil straks se mulighederne i at tage fotos af motivet i forskellige perspektiver – f.eks. Panorama og Close-Up på samme tid. Desuden kan man få vidvinkel optagelser, der får endnu mere med af baggrunden.

Den nye Dual View Camera Mode ligger gratis med i den seneste software opdatering til Huawei P30 og P30 Pro. Opdateringen, der rulles ud i internationalt i disse dage, indeholder også den seneste version af EMUI 9.1 brugerfladen.

Kameraerne på Huawei P30 Pro er kåret til at være verdens bedste på en mobil.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk designer-lyd genoplives