Vores vasketøj forurener

Sig bedre til lykke med Facebook

Har I nogensinde sendt en lykønskning til en Facebook ven via Stories? Well – Facebook vil gøre den procedure meget nemmere med en ny funktion, der prioritererer påmindelser om fødselsdage.

Samtidig vil Facebook udfordre den traditionelle industri for fødselsdags-kort. Fremover fører Birthday Stories nemlig brugeren til et nyt Facebook afsnit, hvor man nemt kan designe sit eget kort med et foto, en video og en personlig skrevet meddelelse til fødselsdagsbarnet.

Som andre Stories indlæg vil de hjemmelavede fødselsdags-kort kun blive synlige i 24 timer, hvilket vel er rigeligt for de fleste. Dagen efter er man jo også bare blevet et år ældre.

I USA fejrer Facebook lanceringen af det nye digitale fødselsdags-kort sammen med bagerier landet over.

På sin fødselsdag kan modtageren af Facebook lykønskningen bestemme individuelt, hvem der skal have lov til at se hver enkelt lykønsknings-kort. Får man mange, bliver det ligesom et multimedia show lavet specielt til én person.

Som Stories brugere vil kende, kan man tilføje tekster og stickers til sine fotos og videoer. Man kan såmænd også lægge musik på som f.eks. fødselsdags-sange, så det hele bliver lidt mere livligt.

Facebook ruller den nye fødselsdags-kort feature ud netop nu. I USA markedsfører Facebook funktionen i samarbejde med en kæde af bagerier, der giver søde små gaver gratis til kunder i dag den 10. maj. Den idé kører desværre ikke i Danmark. I kan se Facebooks særlige webside til formålet her….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores vasketøj forurener