En lille taske til dit SIM kort

De største navne på Instagram

Normalt ville man jo sige, at popstjerner og tv-kendisser vil være de mest populære på Instagram – og have langt de fleste følgere i det billed-fokuserede sociale medie.

Lige nu er Instagram bare anderledes, end det plejer at være. For det første har et æg erobret pladsen som den mest likede post nogensinde i et socialt medie.

For det andet har en fodboldspiller overhalet alle de sædvanlige ”usual suspects” i antal followers på Instagram.

Ronaldo – ham oppe på plakaten til venstre – er i øjeblikket den helt store stjerne på Instagram.

Det er portugiseren Cristiano Ronaldo fra Juventus Torino, der har over 152 millioner mennesker, som følger ham i tykt og tynd på det sociale medie.

Også Ronaldos kollega og rival Neymar er med i Top-10 over de mest fulgte Instagram personer. Stjernen fra Paris Saint Germain har 110 millioner followers.

Feltet af Instagram stjerner er dog relativ tæt. Derfor kan et godt indlæg med et fint foto eller en online bommert hurtigt skabe ændringer i Top-10. Der skal ikke meget til.

(Infografik: Statista.com)

Den amerikanske sanger, sangskriver og producer Selena Gomez følger f.eks. lige i hælene på Ronaldo. Hun har 145 millioner følgere, hvilket placerer hende foran navne som Ariana Grande, Beyonce eller Kim Kardashian.

Februar har i det hele taget været ret kaotisk for mange Instagram stjerner. På grund af en fejl i det sociale medie mistede en del kendisser mellem en halv og en hel million følgere over nat. Det er noget, stjernernes agenter og bureauer straks kan mærke i annoncørernes interesse.

Instagram er fortsat meget person-fokuseret. Meget mere end det sociale medies ejer og storebror Facebook. Af de 20 mest populære konti generelt ejes kun tre af andet end enkelt-personer. Det er Instagram selv på førstepladsen, National Geographic som nummer 14 og Nike som nummer 19….

Dette hønseæg er fortsat verdens mest populære billede i et socialt medie. Indtil videre har 53,1 millioner mennesker liket det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille taske til dit SIM kort