Du producerer 25 kilo e-skrot om året

Den smarte holder til din smartphone

Det kan godt være, at moderne smartphones er håndfri. I hvert fald  i princippet. I praksis kan vi dog svært lægge dem fra os, når vi samtidig vil se, hvad der sker på skærmen – eller andre skal se vores smukke åsyn under en Skype samtale med video.

Bluesphere ser ud til at være lige præcis den dims, de fleste af os kunne få glæde af – men som ingen har tilbudt før nu. Bluesphere er nemlig en universel holder til mobilen, der samtidig fungerer som trådløs oplader.

Nyheden kan minde om en fleksibel arkitekt-lampe, som vi kender fra utallige skriveborde. Lampe-hovedet er bare erstattet af en lille magnet, der kan holde mobiltelefonen fast.

Telefonen placeres på Bluesphere ved hjælp af en magnet og en lille spænde, så den ikke falder så let af.

Magneten sørger samtidig for at overføre strøm til mobilens batteri efter den trådløse Qi standard. Den bruger de fleste moderne smartphones i dag inklusive iPhones.

Bluesphere kan selvfølgelig indstilles og placeres, ligesom man har lyst til. Man kan have den stående på sit bord – med telefonen lige foran fjæset.

Den vil også være fin ved sengen, sofaen eller på køkkenbordet. Da man ikke skal røre ved mobilen, får den ikke fedtfingre på.

Smartphone holderen lader automatisk mobilen op.

Det bedste ved Bluesphere, at man har begge sine hænder frie. Man kan udføre multitasking – gøre andre ting, mens man kigger på en video på mobilskærmen, taler i telefon med billede på, tjekker opskriften online osv.

Bluesphere fås i to versioner. Den ene er en gulvmodel – den anden til at stille på et bord eller en hylde. Begge kommer på markedet til maj, men kan allerede nu bestilles til en favørpris via iværksætter portalen Indiegogo.

Bluesphere Compact til bordbrug kan købes fra 99 USD eller ca. 650 kroner. Bluesphere Floor koster 119 USD eller ca. 780 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=2u6AmiB2mTI%20%20

Mange vil sikkert synes, det er smart at have en Bluesphere stander stående ved sengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du producerer 25 kilo e-skrot om året