TV-lyd i absolut særklasse

Nu bliver mobil design rigtig spændende

Hvor 2018 var et lidt kedeligt mobiltelefon år – måske lige bortset fra et par fremragende kameraer fra Huawei – ser 2019 anderledes spændende ud. Det bliver året, hvor vi ser 5G telefoner, selvom vi ikke kan bruge dem til noget som helst. Og det bliver nu, hvor folde-mobilerne får deres comeback.

Både Samsung, Huawei, LG, Royole, Lenovo og Motorola har meldt deres ankomst med smartphones, der kan klappes sammen – og på den måde blive mere handy at tumle med. Men også andre fabrikanter har travlt med reelle nyheder i deres udviklings-laboratorier.

Det gælder bl.a. for store kinesiske TCL, som måske er bedre kendt for sine billige fladskærms-tv og for at sælge mobiltelefoner under navne som Alcatel eller Blackberry.

TCL vil bygge “the missing link” mellem mobiltelefoner og smartwatches.

TCL nøjes ikke med at vise en foldemobil, der kan knækkes over på midten. TCL vil bygge en variant, som man kan tage om håndleddet, som var det et stort digitalur.

TCL går dermed i direkte konkurrence med smartwatches, der ofte markedsføres som mobiltelefonens forlængede arm. Blot er skærmen større og den elektroniske indmad meget stærkere end i f.eks. de populære Apple Watches.

Hvis man skal tro de første spionfotos og tegninger, der er sluppet ud via de kinesiske sociale medier, vil TCL præsentere en hel stribe forskellige koncepter til fremtidens mobiltelefon. Nogle af dem ligner en kopi af de klapmobiler, vi kendte for 20 år siden Ericsson og Nokia. Andre ser ud til at have mere nytænkning i sig.

TCL skal være på vej med to tablets og mindst to nye smartphones. Dertil kommer en ny serie super-tv med 8K kvalitet og stemmestyring. TCL skal i den forbindelse bruge både QLED og den nye mini-LED teknologi og fås i størrelser fra 75 tommer og opefter….

TCL har gjort det før, så hvorfor ikke igen? Komme med avancerede tv, der koster meget mindre end de kendte mærkers. Således også med et 8K tv på mindst 75 tommer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV-lyd i absolut særklasse