Energizer sætter ny verdens-rekord

Musik er god tone for par

Over 30 pct. af mænd har tilpasset deres musik-smag for at imponere eller ”please” en potentiel ny partner.

Over halvdelen af par går til koncerter og festivaller sammen – og flere mænd end kvinder har en ”fræk” spilleliste af musik til særlige lejligheder.

Det er nogle af konklusionerne i en europæisk analyse, som den store højttaler- og hovedtelefon-fabrikant JBL har gennemført i anledning af Valentinsdag – og det er jo i dag.

Ifølge JBL viser undersøgelsen, at musik virkelig en en essentiel del af ethvert forhold. I nogle er musikken ligefrem brændstoffet, der holder relationen kørende.

(Foto: JBL)

Det skyldes, at musik er et udtryk for, hvem vi er. Derfor kan den hjælpe os med at finde den rette partner og holde fast i vedkommende. Omvendt kan musik også bruges til at skræmme bejlere væk. Alt efter hvilken musikstil man lægger på.

Man bliver forført af musik
60 pct. af deltagerne i JBL’s nye analyse siger, at en god musiksmag er attraktiv. Særligt mænd forføres af en date, der er på samme musikalske bølgelængde som dem selv.

Tre af fire afslører, at de har en musiksmag, der matcher partnerens – og over halvdelen nyder at gå til koncert og/eller festival som et par.

Tilsyneladende er der også en nogenlunde ligeberettigelse, når det gælder musikken. 60 pct. angiver således, at ingen af partnerne er mere ansvarlige for at styre musikken end den anden.

(Foto: Pixabay)

Til gengæld ser det ud til, at mænd spiller mere falsk spil end kvinder. Over 30 pct af hannerne indrømmer, at de har ændret deres musiksmag for at imponere eller komme tættere på en kvinde, de er interesseret i. Hos hunnerne er det under 25 pct, der har gjort det samme.

Alle synes dog enige om, at det er vigtigt at have den rigtige spilleliste og det perfekte soundtrack til soveværelset. En tredjedel af mænd fortæller, at de har kickstartet med en fræk play-liste. Det har kun 20 pct af kvinderne.

Danske par lytter sammen
JBL er også dykket ned i den store undersøgelse for at finde ud af, om danskerne er anderledes end flertallet af musikglade i Europa.

(Foto: JBL)

Noget kunne således tyde på, at danskerne er mere stædige og egoistiske end gennemsnittet. Kun en fjerdedel af danskerne har f.eks. ændret musiksmag for at imponere en date – mod 35 pct i hele Europa.

Halvdelen af danskerne deler en favoritsang med partneren. Kun 10 pct. bryder sig ikke om kærestens musiksmag eller hader den ligefrem.

Til gengæld har ikke særligt mange fra Danmark en særlig fræk spilleliste liggende parat, når der kommer ekstra besøg i soveværelset. På dét punkt er franskmændene europa-mestre.

Endelig viser JBL’s undersøgelse, at 60 pct. af de danske par tager på festival og til koncert sammen….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energizer sætter ny verdens-rekord