Facebook LOL er mest for unge

Classroom Pen er smart til børn

Med jævne mellemrum gør de store it-fabrikanter en ekstra anstrengelse for at charmere børn, teenagere og skole-elever. Det er jo trods alt dem, der skal købe deres produkter i fremtiden. Derfor er goodwill og kendskab hos selv de yngste en god tid.

Apple, Microsoft og Google skiftes til at gå på charme-offensiv. Apple med sine iPads, Microsoft med sine Surface tablets og laptops – og Google med Chromebooks.

Microsoft er nu ude i offensiven igen. Denne gang vil man gøre Windows Ink teknologien mere oplagt at bruge for børn.

Windows Ink har hidtil været mest til voksne, der gerne vil bruge en digital pen til at rette i Word tekster, til at skrive noter, tegne, male osv direkte på sin touch skærm.

Vejen til de yngre brugeres hjerte – og fingre – skal være den nye Classroom Pen. Den fungerer ligesom de voksnes Surface Pen, men er mindre og derfor nemmere at håndtere for et barn.

Classroom Pen har to knapper på siden ligesom storebror, men ingen sletteknap i toppen. I stedet sletter man sine skriblerier ved at vende pennen på hovedet.

Microsoft fortæller, at man har gjort penne-spidsen ekstra holdbar på Classroom Pen. Den kan samtidig udskiftes, og der er en ekstra spids med i pakken. Nok en god idé.

Microsofts Surface Go kan forvandles til en laptop med tastatur og mus.

Digitale penne er i det hele taget oplagte til børn og unge, der ofte tegner meget. De fungerer også fint til f.eks. formler i matematik og fysik.

Desuden vil det i mange tilfælde være bedre at skrive sine noter på en skærm og gemme dem elektronisk i stedet for at have dem lagret på krøllet papir.

Microsoft vil markedsføre Classroom Pen i 36 lande, hvor firmaet også sælger sin Surface Go tablet. Forhåbentligt er Danmark ét af de. Pennen til børn og unge skal kunne købes fra februar….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook LOL er mest for unge