Netflix og biksemad på samme tid

Dims gør fiskestangen klog

CES Show i Las Vegas er verdens største mekka for de forunderligste nye gadgets. Det gælder også i disse dage, hvor udstillingen tiltrækker flere hundrede tusinder mennesker, som er interesseret i andet end poker, roulette, enarmede tyveknægte og flotte sceneshows med musik og dans.

En af CES udstillingens hits er en lille dims, som man sætter på sin fiskestang – og derefter kan bruges til at prale med sine fangster eller dokumentere helt præcist, hvor meget man har hevet op fra vandet.

Det kunne lyde som en nyhed for en snæver kreds af fiske-entusiaster. Men Smart Rod Sensoren er altså også blevet kåret som en af de vigtigste innovationer på CES. Så må den jo være værd at omtale – og mange på være potentielt interesserede i at læse om den.

Den smarte nye gadget kan anbringes på alle typer fiskestænger.

Smart Rod monteres direkte på fiskestangen ved hjælp af to gummibånd. Den påvirker ikke stangens vægt og performance – vigtigt for entusiaster – men den registrerer automatisk alle de fisk, man fanger og deres vægt. Informationerne bliver så sendt trådløst over til en app, som sportsfiskeren har liggende på sin smartphone eller tablet.

Ifølge fabrikanten Cyberfishing noterer Smart Rod al aktivitet med fiskestangen. Hvor lang tid den har haft snøren i vandet, hvad tidspunktet på dagen var, hvor mange gange den blev kastet, hvor mange fisk der blev fanget – og den eksakte geografiske placering af fiskepladsen (via GPS).

Man kan også indtaste i app’en, hvilken fiskeart man fangede, dens vægt, hvilket blink, flue, krog og madding man anvendte. Selvfølgelig kan man også oplyse om vejrforhold og temperaturen af både luft og vand. Endelig kan man tage billeder af fisken og lægge det sammen med de øvrige informationer. Fagre nye tider for lystfiskere.

Cyberfishing tilbyder i øjeblikket forudbestilling af sin nye Smart Rod Sensor. Den koster 80 USD eller ca. 530 kroner….

Alle relevante informationer om fangst, sted, tidspunkt, vejrforhold plus selvfølgelig fotos af fisken ligger i den nye Cyberfishing app.

https://www.youtube.com/watch?v=L1bhU2qj50M

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix og biksemad på samme tid