158 mio. vil gerne flytte til USA

Her er verdens dyreste Apple ur

Hvis I mangler en julegave til manden eller kvinden, der har alt – og som gerne må være Apple fan – kommer her et godt bud til gavepakken.

Hvad med et Apple Watch, der er inspireret af ægte russisk kaviar?

Apples smartwatch er ikke just billig i sin helt normale udgave. Men det bliver rigtig dyrt og eksklusivt, når den Moskva-baserede ”forædler” Caviar har haft fingre i det populære armbåndsur.

Med et sideblik til den ægte rogn fra fiskearten stør har Caviar forbedret Apple Watch med lakering i ægte 24 karat guld og med ædelstene i farverne sort og rød – samt diamanter i hvidt. Hvert ur er belagt med 633 dyre sten.

Den slags koster selvfølgelig mange penge. Det har Caviars typiske kunder, der også køber forædlede iPhones og Samsung telefoner hos firmaet. Forbedret med covers i guld, platin, kulfiber, krokodille skind – og med logoer, våbenskjold eller portrætter af præsident Putin.

Regn med at finde omkring 40.000 US dollars eller frem på bank kontoen, hvis I vil have fat på et af de eksklusive Apple Watches. En billigere udgave uden ædelstene, men kun med syv micron guldbelægning skulle også være på vej, men er endnu ikke lanceret eller prissat officielt.

Har man skejserne, kan ”discount uret” vel være lige meget. Så køber man f.eks. Ruby udgaven af Caviar Apple Watch med røde sten til 37.650 USD (ca. 253.000 kroner), versionen med sorte sten til 41.390 USD (ca. 278.000 kroner) eller varianten med de hvide diamanter til 43.850 USD (ca. 294.000 kroner)….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

158 mio. vil gerne flytte til USA