Pilsner som på en kaffemaskine

158 mio. vil gerne flytte til USA

Normalt skriver jeg her på Leifshows eller på min søsterblog Trends & Travel om lande, som folk gerne vil rejse til, bo i – eller lande, der er særligt dyre eller billige at leve i. I dag går jeg den helt modsatte vej. Nemlig med en infografik over de lande i verden, som indbygger helst vil udvandre fra.

Migration er i dag en af de vigtigste og mest kontroversielle politiske emner i både Europa og Amerika. Det ses tydeligt i anti-indvandrer-partier, der vinder mange vælger-stemmer i de europæiske lande. Og i USA taler præsident Trump fortsat om at bygge en grænsemur mod Mexico.

Modstanden i Europa og USA ser dog ikke ud til at mindske lysten til at udvandre og flygte fra lande i Afrika, Sydamerika, Mellemøsten. Også indbyggere i gamle østlande som Armenien eller Albanien vil hellere end gerne forlade deres fattigdom, hvis de kunne få lov til at rejse til Vesteuropa.

Gallup har gennemført en stor international undersøgelse for at finde ud af, i hvilke lande befolkningerne har mest lyst til at udvandre.

I afrikanske Sierra Leone er der tale om 71 pct. af den voksne befolkning! Ønsket er næsten lige så stærkt i nabolandet Liberia med 66 pct.

USA er klart ønskeland nummer ét i verden. Omkring 158 millioner voksne verden over har Trumps land øverst på listen at flytte til. Det er næsten fire gange så mange, som gerne vil flytte ind i tyskernes land. Kun Canada er en smule mere populær blandt udvandrerne end  Tyskland….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilsner som på en kaffemaskine