Hvornår skal dit barn have egen telefon?

Porsche vasker for Panasonic

En ny Porsche er ved at vinde en imponerende udbredelse hos den del af den kinesiske befolkning, der tjener gode penge. Porschen har ikke fire hjul eller en boxer motor. Den støjer heller ikke så meget som en super-sportsvogn, men til gengæld kan den holde ting fint rene.

Der er nemlig tale om en ny high-tech vaskemaskine, som japanske Panasonic har ladet tegne af det berømte Studio F.A. Porsche – måske bedre kendt som Porsche Design.

Den nye Panasonic Alpha har et pænere design end langt de fleste vaskemaskiner, der bliver tilbudt til særpris på en Black Friday. Den er holdt i rene og minimalistiske linier som de fleste andre produkter fra Porsche Design, der står bag alt fra armbåndsure og kuglepenne til tøj, smartphones og højttalere.

Porsche har helt bevidst holdt antallet af knapper nede på et minimum på Panasonic Alpha, men det skal man ikke lade sig snyde af.

Vaskemaskinen indeholder det nyeste i teknologi som Wi-Fi og Google Assistent, så den kan betjenes via smartphone, internet og brugerens stemme.

Ejeren modtager f.eks, en sms eller en social media opdatering fra Panasonic nyheden, når vasken er færdig. Praktisk, når man har sat en vask over, inden man tog på arbejde eller gik ned for at handle i det lokale Irma. Den typiske Netto kunde er ikke målgruppe for den kostbare vaskemaskine.

Panasonic Alpha fås udelukkende i en finish med poleret rustfrit stål. Ikke sort, som ellers er Porsche Designs typiske farve. Lidt lir skal der også være: Displayet på vaskemaskinen ligner instrument panelet på en sportsvogn.

Mere praktiske detaljer indeholder Alpha. Porsche har f.eks. fundet en smart løsning på, at fugt forhindres i at blive til mug, når vaskemaskinen står slukket og med lukkede låger og skuffer – og ikke er i brug. Det er sikker rigtig smart i det klima, som mange asiatiske lande har.

Som nævnt står kineserne i kø for at købe den avancerede vaskemaskine – også selvom den koster meget mere end de lokale mærker. 2.900 USD eller ca. 19.000 kroner koster Panasonic Alpha på det kinesiske marked, som foreløbig er det eneste sted, at Porsche vaskemaskinen kan købes….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår skal dit barn have egen telefon?