Den største Elgigant i Danmark

Smart måde at lade op trådløst

Trådløs opladning er et af tidens modefænomener blandt smartphone fabrikanterne. Næsten alle de store fabrikanter er med på Qi-bølgen – blot ikke OnePlus, der mener, at det er vigtigere med hurtig opladning, end at den foregår uden ledning.

Trådløse opladere har både fordele og ulemper. Fordelene er åbenlyse: Man kan placere eller lægge sin mobil, smartwatch og trådløse øretelefoner på en plade eller i et stativ uden at skulle tænke på at finde en USB oplader klods med ledning frem.

Ulempen er til gengæld, at trådløs opladning ikke er mobil. Den skal foregå et fast sted, hvor Qi opladeren er forbundet til en stikkontakt. At have den med sig i lommen har ikke været muligt.

I hvert fald ikke indtil nu, hvor TinyJuice revolutionerer branchen med verdens første lomme-venlige trådløse oplader. Den lille power bank sættes bag på mobile ved hjælp af en selv-klæber, der ikke skader telefonens fine lak. Desuden er det nemt at trække TinyJuice af igen efter mange ganges brug.

Straks TinyJuice registrerer, at den er placeret på en mobil med batteri, begynder den trådløse opladning. Den kan foregå, mens man har telefonen liggende i lommen, i en taske eller på et bord.

Nyhedens kapacitet er på 3.000 mAh. Det er ikke nok til at fylde store mobiltelefoners batteri fra 0 til 100 pct, men alt rigeligt til at holde den kørende en hel dag. Eneste krav er, at mobilen skal være kompatibel med Qi standarden for trådløs opladning – og det er de fleste mærker i dag inklusive Apple, Samsung og Sony.

Med TinyJuice kan man lade sin mobil op trådløst, mens man går med den i hånden.

Meget smart kan TinyJuice batteriet anbringes på mobilen, så det også fungerer som ”kickstand”. Det vil sige, at det holder telefonen lodret stående. Fint, når man gerne vil følge med i, hvad der sker på skærmen uden at have mobilen i sin hånd.

Endelig er TinyJuice forsynet med en ring, som gør det nemmere at holde sin telefon i et fast greb. God idé.

TinyJuice kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til priser fra 25 canadiske dollars – det er 125 kroner. Forventet levering i januar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største Elgigant i Danmark