Flow-tv og streaming i samme box

Office pakken er den mest udsatte

Ifølge en analyse fra de russiske sikkerheds-eksperter hos Kaspersky Lab er de populære Office pakker fra Microsoft hackeres og virus-mageres foretrukne angrebsmål.

Næsten halvdelen af de henvendelser, som Kaspersky har modtaget om online angreb, drejer sig om Microsoft World, Outlook, PowerPoint, Excel osv. Mere præcist 47,2 pct.

Browser apps kommer ind på en lige så klar andenplads med 23,5 pct – efterfulgt af Googles Android styresystem til smartphones og tablets. Apples konkurrerende iOS systtem ser ud til at være meget mindre udsat.

Kasperskys analyse viser også, at apps og programmer, der arbejder med PDF filer, er populære mål for cyber-angreb.

PDF’er indgår nemlig ofte i ”phishing” kampagner, hvor online kriminelle forsøger at lokke private informationer fra forbrugere. Disse apps er med i én procent af angrebene.

Cyber-kriminalitet er i øvrigt blevet et ”hot emne” i det amerikanske midtvejs-valg, der kører på fulde omdrejninger i disse dage. Trumps regering har således taget flere skridt til at modarbejde og bekæmpe online forbryderne….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flow-tv og streaming i samme box