Facebook og Twitter går i stå

Felix skaber det smarte akvarium

Har I et akvarium derhjemme eller på kontoret? Det har mange. Kan I også fjernstyre akvariet fra jeres mobiltelefon – justere vand temperatur, ilt tilførsel og fodring, så jeres fisk har det godt? Næppe mange.

Genvejen til et “smart” og moderne akvarium kan komme med det nye Felix system. Det er en boks, som man kan anbringe på alle akvarier – og som giver en række fine muligheder for at kontrollere og overvåge sit lille koralrev bag glas i stuen.

Felix omfatter bl.a. et 360 graders kamera, så man kan sidde fjernt fra sit akvarium og skaffe sig pause-fisk på skærmen. Hele herligheden styres fra en smartphone app.

Felix computeren, der arbejder via Bluetooth og Wi-Fi, kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris via iværksætter portalen Indiegogo. Her koster den smarte akvarie controller fra 59 USD eller knap 400 kroner….

Her er de tre canadiske opfindere af Felix akvarie computeren.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook og Twitter går i stå