Lægger I gamle batterier til genbrug?

Stort billede fra lille projektor

Video projektorer er normalt sådan nogle lidt klodsede plastik kasser med elektronik i, som man enten stiller på et bord eller hænger i loftet, når der skal ses film og PowerPoint præsentationer på et stort lærred.

Amerikanske Anker viser, at det ikke behøver at være tilfældet. Firmaets nye Nebula Capsule II projektor fylder ikke mere end en sodavands- eller øldåse. Alligevel kan den sende et billedet i HD kvalitet (720 punkter) op i en størrelse af 100 tommer.

Det gør Nebula velegnet til at have med overalt. På få sekunder kan man stille den lille projektor op, så den kan sende sine billeder op på et lærred eller direkte på en væg. I firmaet, derhjemme, i sommerhuset, på campingturen eller ude hos kunden.

Projektoren har Bluetooth, Wi-Fi, USB-C stik, HDMI og Chromecast, så man kan forbinde den til signalkilder både trådløst og med kabel. Den har tilmed Android TV og Google Assistant indbygget. I praksis kan projektoren derfor styres med stemmen, hvis man også har en Google Home højttaler eller en kompatibel boks tilknyttet.

Nebula Capsule II kommer med et opladeligt batteri, der kan holde projektoren kørende i tre timer. Forstærker og højttaer på otte watt sørger for, at ”dåsen” også kan give lyd fra sig – ikke kun billeder og video.

”Dåsen” vejer 680 gram og leverer væsentlig højere kvalitet end den første version af ”pico” projektore, der udkom i 2017. Hele elektronikken er blevet re-designet, og lysstyrken er blevet fordoblet til 200 lumens (ANSI).

Anker tilbyder i øjeblikket den lille projektor til forud-bestilling via iværksætter portalen Kickstarter. Her koster den 399 USD eller ca. 2.600 kroner, hvilket er en meget attraktiv pris. Senere vil Nebula Capsule II koster 600 USD i forretningerne….

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ve’ det, Hvad er pynt, og hvad er projektor?

Anker Nebula projektoren kan styres fra en smartphone eller sende mobilens skærmbillede op i 100 tommers størrelse på en væg.

Da Nebula Capsule II er batteridrevet, kan man sagtens tage sit tv med ud på camping.

Capsule II kommer med indbygget Android TV og Google Assistant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lægger I gamle batterier til genbrug?