Vaskemaskine hænger på væggen

En smart ring til din tablet

Synes I også, at det kan være lidt besværligt at håndtere en tablet. Altså ikke den, man putter i munden, fordi man har ondt i hovedet. Men de elektroniske slags, som mange mennesker bruger til at surfe på nettet, se videofilm eller til at tale i Skype på.

Problemet kommer som regel, når man vil balancere sin iPad eller en anden tablet med ét hånd. Så kan man godt mærke forskellen til en smartphone, som de fleste godt kan have i næven.

Så kan Handle Plus være den helt rigtige løsning. Det er en af den slags dimser, som man ikke anede, man kunne få god brug for. En ring af kunststof, som både kan holde tablettens skærm i en læsevenlig lodret stilling – og som kan bruges som praktisk bærehank.

Handle Plus er storebror til en tilsvarende ring, der er blevet ganske udbredt bag på smartphone covers. Dér forhindrer den brugeren i at tabe mobilen. I den nye og større udgave til tablets virker ringen bare endnu mere relevant og brugbar.

Fabrikanten vil ikke afløse, hvilken slags teknologi han bruger, så Handle Plus kan sidde så godt fast på en tablets overflade. Det samme gælder den anden del af ringen, som man kan bruge til at placere sin tablet på et bord eller en reol.

Men overfladen skal være glat for, at Handle Plus fungerer optimalt. Ru overflader eller groft mønstrede underlag dur knap så godt. Heldigvis medfølger ekstra stærk tape, så ringen også kan placeres stabilt på den slags flader.

Handle Plus kan drejes 360 grader og kan gøres rent sammen med opvasken i køkkenet. Ringen er så stærk, at man kan hænge sin tablet på væggen i den. Herefter fungerer tabletten nærmest som et mini-tv.

Alligevel kan man på få sekunder montere Handle Plus af sin tablet. Så kan man flytte ringen nemt mellem flere apparater – hvis man kun har én ring altså.

Handle Plus Universal Tablet Accessory bliver i øjeblikket tilbudt til forud-bestilling via iværksætter portalen Kickstarter. Her kan man få den smarte ring formedelst 234 Hong Kong dollars, hvilket svarer til ca. 195 kroner….

Den lim, som Handle Plus bruger, er så stærk, at man kan hænge sin tablet op i ringen.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaskemaskine hænger på væggen