Facebook vil bygge kamera til jeres tv

Asus ROG er for game-freaks

Da Asus for efterhånden mange måneder siden annoncerede, at nu var man på vej med en egen spille-mobil, var den taiwanesiske fabrikant blandt pionérerne på området.

Siden har mange konkurrenter opdaget det lukrative marked for folk, der gerne vil bruge avancerede og tunge games på deres mobiltelefoner. I mellemtiden har Huawei f.eks. lanceret sine Honor 8 X og Mate 20 X eller Razer sin Razerphone 2. Desuden har Samsung, ZTE og mange flere meldt deres ankomst til spilleland

ROG står for ”Republic Of Gamers”. Det er Asus’ univers for det spilleglade publikum, hvor man kan finde coole spille-pc’er, laptops, skærme, tastaturer, grafikkort, mus, lydkort osv.

Ligesom sine direkte konkurrenter er ROG Phone optimeret til gaming med afkøling af  processor og grafikchip, et ekstra sejt udseende og en skærm, der er meget, meget hurtig. Displayet på 6 tommer opdaterer ved 90 Hz og har en responstid på mindre end ét millisekund. Dens direkte rival Razer Phone 2 er endnu hurtigere med sine 120 Hz.

Skærmen er en AMOLED type i Full HD+ kvalitet og en opløsning på 2.160 gange 1.080 punkter. Den har High Dynamic støtte (HDR) og viser billeder i en fornem kontrast på 10.000:1. Displayet ligger beskyttet bag ridsefast 2,5D Gorilla glas. Også telefonens bagside er af Gorilla glas, men i 3D.

Hjertet i Asus racer-telefonen er den velkendte Snapdragon 845 top-processor med 8 GB DDR4 RAM og 128 GB lager som standard. Grafikken håndteres af en Adreno 630 chip, mens lyden sendes via to digitale forstærker og to front-rettede højttalere. Lydsiden kan levere Hi-Res kvalitet og 7.1 kanals surround sound i hovedtelefoner.

Det hele holdes køligt og i topform af et integreret kulfiber panel, kobberrør til spredning af varme og et særligt 3D damp-rum. Når mobiler bruges ved fulde omdrejninger, kan de ligesom computere blive over-ophedede.

Spil-freaks vil elske, at ROG telefonen er forsynet med to programmérbatr Air Trigger sensorer på siden. De kan sættes til at udføre bestemte kommandoer eller funktioner i spil, så man kan styre begivenhederne endnu hurtigere og mere præcist.

Meget praktisk for gamers er også, at Asus ROG er forsynet med en ekstra USB-C konnektor i siden, som kan bruges til at forbinde ekstra moduler som f.eks. TwinView Dock eller Mobile Desktop Dock. Desuden har gamer-telefonen (naturligvis) et klassisk 3,5 mm hovedtelefon stik.

Endelig indeholder ROG et 4.000 mAh batteri, der skal kunne levere 7,5 timer strøm til Wi-Fi baserede spil. Opladningen sker hurtigt via FastCharge 4.0…

https://www.youtube.com/watch?v=4El217oYsmo%20

Hovedtelefon og ekstra moduler kan forbindes via stik i siden på telefonen.

Hvis det ikke lige var for logoet og udskæringerne på bagsiden, ligner Asus ROG en næsten almindelig smartphone. På ryggen sidder et dobbelt kamera, mens selfie skyderen ikke gør meget væsen af sig med sine 8 megapixels.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook vil bygge kamera til jeres tv