50 pct af verden er på nettet næste år

Grammofon til ægte Beatles fans

Mange mennesker, der er gamle nok til at kunne huske Beatles fra dengang, synes, at John, Paul, Ringo og George lyder bedst, når deres sange bliver spillet på vinyl.

Det lyder mest ægte – og i hvert fald mest tidssvarende. Af samme grund bliver der igen solgt masser af Beatles albums på de store sorte skiver.

Men hvad med pladespilleren eller grammofonen? Passer den perfekt i kvalitet og stil at lade Beatles’ LP’er og singler rotere på sig?

Denne her gør i hvert fald. Det er nemlig verdens første pladespiller, som er udviklet specielt til Beatles’ berømte ”White Album”.

Danske Ortofon har fremstillet en særlig White udgave af sin 2M pick-up the Beatles pladespilleren.

Dobbelt albummet, der egentlig hedder ”The Beatles”, men hurtigt blev opkaldt efter sit helt hvide cover, indeholder evergreens som f.eks. ”Obladi Oblada”, ”Back in the USSR”, ”Blackbird”, ”Hey Jude” eller ”While my Guitar Gently Weeps”.

Den 22. november er det 50 år siden, at Beatles niende studie-album kom på gaden. Et jubilæum fejrer Universal Music Group og den østrigske grammofon fabrikant Pro-Ject med denne helt hvide udgave af sin 2Xperience SB model.

Næsten alle enkeltdele på pladespilleren er hvide. Ikke kun kabinettet med et diskret Beatles logo, men også tonearmen og en særlig udgave af den danske Ortofon 2M pick-up.

”White Album” pladespilleren er kun fremstillet i 1.000 eksemplarer, så den bliver hurtigt udsolgt og et samler-objekt. Lige nu kan man stadig forudbestille et eksemplar online til den nette pris af 1.799 USD. Det er knap 12.000 kroner….

Alt er hvidt på den nye Beatles grammofon. Også den medfølgende pladestrammer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 pct af verden er på nettet næste år