Hvis den nye iPhone skal være kuglesikker

Når en laptop bliver lækker

For nogle mennesker er deres laptop et lige så stort status symbol som deres dyre armbåndsur, den kostbare taske eller personbilen. Alt skal være i det rigtige mærke og gerne i den mere eksklusive ende af skalaen.

HP er egentlig ikke et brand, man forbinder med det fornemme. Ud over den høje kvalitet naturligvis. Men det ændrer sig ganske radikalt med den nye Spectre Folio laptop, der er verdens første af slagsen – klædt i ægte læder.

Spectre Folio er i virkeligheden en to-i-én bærbar, så den kan fungere både som en konventionel laptop, som tablet eller placeres på højkant som et telt. Blot foregår det ikke i aluminium, men i brunt, håndgarvet læder. Det hele er forsynet med tydelige sting fra syningerne, hvilket får laptoppen til at se endnu mere sej og eksklusiv ud.

Den nye laptop i læder fås i to farver.

Indenbords sidder den nyeste Intel Core i7 processor af ottende generation. Den assisteres af op til 16 GB RAM og 2 TB i lynhurtig SSD disk. Så bare fordi man ser smuk ud – kan man også godt vise kræfter og power.

Skærmen er på 13,1 tommer og fås i enten Full HD kvalitet eller i 4K lidt senere i år. Begge skærme er beskyttet bag ridsefast Gorilla Glass.

Lyden kommer i alle tilfælde fra fire front-vendte højttalere og en digital forstærker, som danske Bang & Olufsen har bidraget med. De suppleres med et kamera i Full HD kvalitet og to mikrofoner, så video konferencer kan afvikles i høj kvalitet.

HP’s nye Spectre Folio er en “convertible”. Det betyder, at den kan bruges både som traditionel laptop og som tablet med touch skærm.

HP regner med, at den typiske Spectre Folio køber rejser meget. Derfor er laptoppen forsynet med hele to pladser til eSIM kort. Så kan man ikke kun bruger Folio som mobiltelefon, men gerne vil have to telefon numre indbygget – ét til privaten og et til firmaet. Dual SIM kender vi godt fra mange mobiltelefoner, men det er uhyre sjældent at se på computere.

På det amerikanske marked kan man forudbestille den lækre HP Spectre Folio i læder fra i dag. Enten i Cognac Brun eller Bordeaux mørkerød. Modellerne med Core i5 processor i koster fra 1.299 USD og med i7 processor fra 1.499 USD. Det er henholdsvis 8.500 og 9.800 kroner.

Med i prisen følger også en HP Digital Pen udført i alu-sølv og mørkt asketræ. Derudover får man en oplader og en USB-C til USB-A konverter, så Folio kan forbindes til både nye og ældre installationer….

Laptoppens læder cover er håndsyet med tydelige sting.

Med Spectre Folio følger en HP Digital Pen.

Spectre Folio har et tastatur i fuld størrelse.

Den digitale pen placeres diskret, når den ikke er i brug.

Danske Bang & Olufsen leverer laptoppens fire højttalere og digitale stereo forstærker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis den nye iPhone skal være kuglesikker