Android fylder rundt

Phoneslinger passer godt på din telefon

Før i tiden var kamera-tasker et stort salgshit. Dengang var det nemlig nødvendigt at have ekstra batterier, film og separate objektiver med, hvis man ville være armeret til at tage gode billeder her og der og allevegne.

Nu om dage tager de fleste deres billeder ved hjælp af en smartphone, der let forsvinder i en lomme eller håndtaske. Film-æsker er ikke længere nødvendigt. Ekstra objektiver heller ikke. Til gengæld er opladeren og et separat power bank batteri ofte uundværligt.

Derfor mener Phoneslinger, at der igen er et stort marked for små tasker. Nu hedder de bare ikke fototasker længere, men mobiltasker. Men funktionen er den samme. Plads og opbevaring til alle de ting, man har med til sin smartphone.

Rent designmæssigt ligner Phoneslingers nye Smartphone Photography Bag en klassisk taske til rejsekameraet til forveksling. Men der er forskelle:

Phoneslinger tasken indeholder et eget batteri med trådløs opladning af mobilen.

F.eks. indeholder de nye Phoneslinger tasker et eget batteri, som kan lade mobilen op, mens den ikke er i brug. Opladningen sker trådløst via Qi teknologien, som iPhones og en lang række Android mobiler anvender.

Indendørs i taskerne er der også god plads til en opladerklods og fire ekstra objektiver til mobiltelefonen. Ifølge Phoneslinger køber flere og flere mobilfoto entusiaster nemlig separate linser, som de kan klikke direkte på deres smartphone. Det giver nye fotomuligheder med f.eks. ægte tele-optagelser, fiskeøje eller makro billeder.

Phoneslingers Outdoor taske er let og solid på samme tid. Den kan bruges både som skuldertaske eller anbringes i et mavebælte.

Priserne begynder ved 250 kroner (39 USD), hvis man forudbestiller via iværksætter portalen Indiegogo….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Android fylder rundt