Se mere tv og video på ”fjæset”

Pocophone til Danmark for 300 USD

3.000 kroner for en moderne Android smartphone. Med 6,2 tommers skærm og top-processoren Snapdragon 845 ombord. Den chip, som også holder de dyreste mobiler fra Samsung, Sony og Nokia kørende. Et dobbelt kamera er selvfølgelig også med plus en selfie skyder på 20 megapixel.

Det lyder alt sammen som en smartphone til 6.000 kroner eller mere – 4.000, hvis der stod OnePlus på logoet.

Den nye Pocophone F1 kommer fra verdens 4. største mobiltelefon fabrikant Xiaomi. Her meddelte man i aftes, at Danmark er et af de 60 lande, som får Poco til salg i de kommende uger.

Den eksakte dato for ankomsten til Danmark er ikke offentliggjort endnu. Kendt er til gengæld, at det bliver teleselskabet 3, som får den utroligt billige smartphone på hylden.

Måske er 3.000 kroner også for højt sat. Det er, hvad Pocophone F1 koster på det hollandske marked – 349 euro – og man indregner den højere danske moms.

Xiaomi selv reklamerer nemlig med, at Pocophone F1 kun koster 300 USD. Det vil sige 2.000 kroner før told, afgifter, moms osv, der lægges på i EU….

Her er Xiaomis oversigt over, i hvilke markeder man vil kunne købe Pocophone F1. Danmark er et af dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mere tv og video på ”fjæset”