Premier League på godt og ondt

Den nye iPhone kun til milliardærer

Om tre-fire uger løfter Apple sløret for årets høst af nye iPhones. Tre nye modeller bliver der, som sandsynligvis skal hedde iPhone 9, iPhone XI og iPhone XI Plus. Eller måske bare iPhone 11 i stedet for at bruge de gamle romerske tal.

Men allerede nu kan man faktisk bestille de første iPhone XI. Ikke hos Apple selv, men hos ”iPhone forædleren” Goldgenie i London og Dubai. Det bliver samtidig markedets dyreste modeller af den nye generation iPhone. De er nemlig fremstillet af det pureste guld.

Prisniveauet er derefter. 100.000 GBP eller ca. 760.000 kroner, og man skal lægge de 50.000 pund i depositum. Guld i disse mængder er dyrt, så Goldgenie vil sikre sig, at de har råvarer nok på lager for at imødekomme den forventede efterspørgsel.

Erfaringer fra tidligere år viser, at ganske mange meget rige mennesker gerne vil have en ny iPhone før alle andre – og den skal selvfølgelig være i guld. Ikke kun belagt med et tyndt lag, men med coveret fremstillet komplet af det dyre ædelmetal.

Goldgenie giver valget mellem tre varianter af iPhone XI. Den ene er i 24 karat klassisk guld. Den anden er i mere moderne rosa guld, mens den tredje er folk, som hellere vil have en mobil i platin end i guld.

Som de fleste andre uden for Apple er Goldgenie også i tvivl om, hvad de næste iPhones skal hedde. På dette billede kalder de dem for iPhone X 2018, mens andre – som jeg – gætter på, at de bliver kaldt iPhone 9 og iPhone 11.

Goldgenie lover, at de gyldne telefoner allerede vil blive leveret et par uger efter, at Apple præsenterer sine iPhones anno 2018. Inden da kender selv guldsmedene fra London nok heller ikke alle detaljer om de nye Apple telefoner.

Til gengæld kan Goldgenie sagtens have fået leveret nogle prototyper fra Apple. Tomme covers, som de kan bruge til at tage mål efter. Det samme gør Apple med andre, som de stoler på. F.eks. til fabrikanter, der bygger tilbehør til iPhone 9 og 11, som skal være klar til premiere dagen.

Lidt ubeskedent kalder Goldgenie sin nye iPhones for ”milliardær kollektionen”, men forædlerne har nok ret. Disse meget eksklusive iPhones bliver nok kun købt at meget holdne mennesker. Sheiker fra Arabien, nyrige fra Kina og Rusland – eller amerikanske rap-stjerner, der elsker at vise deres mange dollars.

De nye iPhones af guld leveres i en smuk håndlavet kasse af kirsebær træ. Ikke Apples ”tarvelige” hvide æske i genbrugs materialer. Dertil kommer, at Goldgenie tilbyder garantier og ledsagende services, som Apple bestemt ikke har på sit repertoire.

Det er f.eks. livsvarig garanti, bytte service over hele kloden og en 24 timers VIP Concierge tjeneste, der svarer døgnet rundt i fem år efter købet af en gylden iPhone. Denne service giver alt lige fra assistance til betjening af mobilens mange funktioner  – til hjælp med at booke hoteller, flybilletter, limousine, restaurant og koncert- eller teater-billetter. Uden ekstra omkostninger naturligvis. Det er med i prisen for en iPhone af det pureste guld eller platin….

https://www.goldgenie.com/2018-gold-iphone-10-billionaire-solid-gold-edition/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premier League på godt og ondt