Smuk trådløs parkering til iPhone

Beoplay E8 i Racing Green

I de senere år har Bang & Olufsen udviklet sig til at blive en ganske mode-rigtig virksomhed. Ligesom i tøj- og sko-branchen udgiver B&O nemlig med jævne mellemrum nye kollektioner i forskellige farver. Nogle i begrænset antal. Andre som deciderede sæsonvarer.

Det seneste nye eksempel er en Special Edition af de trådløse Beoplay E8 øretelefoner. De kommer nu i grønt – eller rettere den Racing Green kulør, som kendes fra ældre engelske sportsvogne og racerbiler.

Mange vil nok mene, at British Racing Green er den mest ikoniske farve inden for bilrace. Kun Ferraris røde farve er lige så berømt.

Man behøver dog ikke at have en Aston-Martin, en Jaguar eller en ældre MG sportsvogn for at kunne bruge Beoplay E8, selvom det nok ville hjælpe. Alle, der godt kan lide sublim lydkvalitet, flot design og holder af en dyb grøn farve i sine ører, kan købe øretelefonerne.

Interesserede bør dog ikke vente alt for længe med deres beslutning. B&O fremstiller nemlig kun de grønne øretelefoner i et begrænset oplag. Beoplay E8 Racing Green koster 2.299 kroner.

E8 er moderne Bluetooth øretelefoner helt uden ledninger. De er ergonomisk designet, så de er behagelige at gå med i øret. De indeholder den nyeste digitale elektronik og kan styres trådløst via Beoplay app’en på en mobiltelefon.

Den grønne B&O nyhed kan køre op til 12 timer på en opladning. Den kan foregå i den medfølgende bære-æske, som er udført i ægte læder.

Ifølge Beoplays hjemmeside er der ingen danske B&O butikker, som har fået lov til at sælge de eksklusive øretelefoner. Kun udenlandske. Dog kan danskere nemt bestille dem online hos B&O med en typisk leveringstid på 1 til 2 dage….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk trådløs parkering til iPhone