Menneske-rettigheder – findes de?

Køleren er også et musik anlæg

Jeg ved godt, at nogle læsere nu vil sige, at ham Leif er for sent ude med denne nyhed. For mange mennesker er sommerferien jo slut i denne weekend, og børnene skal tilbage i skole om en uges tid.

På den anden side er sent bedre end aldrig – og jeg har altså først fået informationer om den nye CoolBox sent i aftes. Så ”send the blame” til fabrikanten. Det er ham, der er forsinket.

CoolBox er ellers en gadget, som alle, der hygger sig udendørs, vil elske. Eller i det mindste de fleste. De får nemlig en rigtig smart kombi af køletaske med god plads til flasker og dåser – et par kraftige trådløse højttalere, en stereoforstærker og et Power Bank batteri til opladning af mobiler, tablets eller laptops.

Det hele er samlet i en solid kasse med hjul, som kan tåle lidt af hvert. OK – man skal nok ikke kaste den ned på en stenbro fra ladet på en høj lastbil. Men mere almindelige bump, stød, brusebad, sand, støv og snavs klarer CoolBox uden problemer. Et regnskyl er også ok, men garantien dækker ikke et dyk ned i svømmepølen.

CoolBox har en praktisk holder i toppen, hvor man kan anbringe sin mobil eller tablet, så skærmen er lettere at læse.

Fabrikanten har ellers gjort sit for at få sin high-tech køletaske til at klare de fleste marine-lignende krav fra sejlere og folk, der holder små parties ved stranden.

De to indbyggede Bluetooth højttalere er således vandtætte efter IP67 standarden. Forstærker og batteri sidder også godt beskyttet mod vind, vejr og voldsomheder. Der er også to USB-stik til opladning, en smart flaskeåbner, en stander til at holde smartphone eller tablet oprejst – plus et LED display, der viser klokke og dato selv i direkte sollys.

Kølerummet i CoolBox har plads til 17 øl- og sodadåser, der kan holde sig kolde i adskillige timer – hvis de da ikke bliver drukket inden da. Det indbyggede batteri klarer dog kun fire timer, når CoolBox både køler, spiller musik og lader to mobiltelefoner op.

Coolbox fås i farverne blå, hvid eller army grøn. Den vejer godt 9 kilo uden indhold i køleren og kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til priser, der begynder ved 169 USD eller ca. 1.080 kroner. Når køleboksen kommer i handelen senere, vil den koste mindst 2.000 kroner (299 USD)….

Ved siden af LED-displayet sidder to USB-stik, hvor man lade mobiltelefoner eller tablets op via CoolBox’ indbyggede batteri. Musikvalg og volumen styres fra en app på ejerens smartphone.

CoolBox kommer både med hjul og solide bærehåndtag. Under oplader-panelet på fronten sidder en vandtæt lomme, hvor man kan lægge kreditkort, punge osv.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Menneske-rettigheder – findes de?