Ny cykeljakke er smart og intelligent

iPhone dominerer også i heden

Ingen tvivl om, at Apple er hot. Ikke mindst Apples telefoner får øjnene til at skinne som en sol hos danske mobilkøbere.

De netop offentliggjorte salgstal for juli fra to af landets største teleselskaber viser, at Apple igen er totalt dominerende. Både hos Telia og hos 3 sidder iPhones på fem af pladserne i Top-10.

Globalt set har den dyre iPhone X været den mest solgte smartphone i årets første seks måneder. Folk er åbenbart ligeglade med prisen – bare de kan få lov til have Apples flagskib.

iPhone X har uden tvivl også været Danmarks mest solgte smartphone i første halvår. De officielle bekræftelser mangler endnu, men X’eren har ligget enten helt i top eller på en af de øverste pladser måned efter måned, når jeg præsenterer salgstallene fra de to teleselskaber.

I juli var iPhone X en klar nummer ét hos Telia, mens den blev overhalet af iPhone SE hos 3. Apples mindste telefon har været på tilbud, hvilket kan være forklaringen. iPhone SE er i øvrigt Danmarks mest solgte mobiltelefon – set over en årrække.

Huawei markerer sig stærkt hos Telia. Hele tre modeller er med i julis Top-10 på flotte placeringer. Månedens højdespringer er Huaweis Mate 10 Lite, der efter flere måneders fravær er hoppet direkte ind på fjerdepladsen i den netop overståede måned.

Sådan ser Top-10 listen over julis mest solgte mobiler ud hos teleselskabet 3,

Huawei har også to telefoner med på Top-10 hos 3, mens man hos begge teleselskaber kan fornemme, at Samsung er lidt ”yt” for tiden. Teleselskabet 3 har to Galaxy S9 modeller på de lidt lavere pladser på ranglisten, mens Telia kun har en enkelt med på position syv.

Samsung synes i det hele taget at opleve en krise i sit salg af dyre smartphones. Interessen for Galaxy S9 er dykket hurtigere end normalt, og Samsung forsøger nu at redde situationen med sin nye Galaxy Note 9, der præsenteres om 14 dage.

Lidt interessant er det også, at OnePlus er det eneste mærke ud over Apple, Samsung og Huawei, der fortsat har stor interesse hos danske mobiltelefon købere. Hos 3 ligger OnePlus 6 på en ganske flot sjetteplads, mens den er den ottende mest solgte smartphone hos Telia….

Her er de tre mest solgte smartphones i juli hos Telia.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny cykeljakke er smart og intelligent