IngenioSpec hjælper bæreren hjem

Put en smart sensor på dit jern

Golf-spillere bruger ofte en formue på deres hobby. Først er der selvfølgelig det komplette sæt af køller. Dernæst det rette outfit. Og til sidst kommer så de mange elektroniske gadges, som er helt uundværlige nu til dags.

Det er f.eks apps til mobiltelefonen og specielle golf-ure, der viser kort over golfbanen, måler ens swing med køllen og holder statistik over ens præstationer ved de 18 huller.

Ingen af dem kan dog give en præcis besked om, hvilken kølle man skal bruge til alle situationer og udfordringer. Den løsning har Garmin nu i form af sine Approach CT10 sensorer og den tilhørende app.

Sensorerne placeres i toppen af hver kølle. Her måler den brugerens evne og sammenholder dem med køllens særlige karakteristika. Er det en putter eller måske et A9 jern eller en pitching wedge?

Garmins nye sensorer placeres nemt for en anden af golfkøllens håndgreb,

Sensorerne kommunikerer trådløst med en Garmin app på smart-uret eller mobiltelefonen. Her vil informationerne blive sammenholdt med præcis det hul på den golfbane, man står og skal klare. Approach CT10 vil fortælle, hvilket jern man ideelt set skal vælge. Ikke noget med et menneskeligt skøn.

Sensorerne registrerer automatisk hvert slag fra hver kølle – herunder også puts. Bagefter kan man gennemgå sit spil med detaljerede analyser og grafikker. Efter et stykke tid vil man have samlet slag-statistikker for alle køller, man har stående i sin golftaske.

Ikke overraskende bliver det hurtigt dyrt, hvis indholdet af hele golftasken skal udstyres med de nye smarte sensorer. Et Starter Pack med tre sensorer koster fra 80 USD eller ca. 500 kroner. Et komplet sæt med 14 sensorer skal man af med 300 USD for – ca. 1.900 kroner.

Selvfølgelig er hverken Garmins smartwatch eller en smartphone med Garmins apps på med i prisen. Men dem har den veludstyrede golfspiller måske allerede….

De nye kølle-sensorer arbejder f.eks. fint sammen med Garmins Approach S10 smartwatch. Det er ret enkelt at betjene og har data fra 41.000 golfbaner i sig.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IngenioSpec hjælper bæreren hjem