Gå gennem vand for din nye Mac

Ventilatorer snart udsolgt

Den varme sommer sætter ikke kun sine tydelige spor i supermarkedernes is-frysere og hylder med kolde drikke, eller på grønne græsplæner der i dag er gule. Elektronik- og hvidevare-butikker har også gyldne dage.

Danskerne køber masser af nye køleskabe og frysere, fordi deres nuværende opgiver ævred i den tropiske hede. Desuden er danskerne gået shop-amok i ventilatorer og små air condition anlæg.

Elgiganten kæden melder således her til morgen, at den sælger et køle-produkt i minuttet. Totalt set er salget af den slags varer gået frem med 400 pct siden varmebølgens start. I kædens 37 varehuse her i landet har danskerne købt over 10.000 kølende produkter. Og hedebølgen ser ud til at fortsætte.

Elgigantens salgschef Jonathan Lorentzen fortæller, at kædens medarbejdere og computere normalt rigtigt gode til at forudsige kundernes behov, men den her sommer har overrasket alle. Butikkerne har måttet efterbestille adskillige gange hos leverandørerne, og nye varer når næsten ikke at blive stillet på hylderne ude i butikkerne, før de er revet væk igen.

Sjovt nok er et klassisk vinterprodukt pludselig blevet ”hot” i varmen. Det er varmepumper, der også kan indstilles til at levere kold luft. Derfor køber mange i dag pumperne, fordi de kan være gode hele året rundt.

Elgiganten har 37 varehuse og 2.300 medarbejdere på det danske marked. Kædens elgiganten.dk er en af landets største online butikker….

Danskerne køber også varmepumper til huset om sommeren. Pumperne kan nemlig også køle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå gennem vand for din nye Mac