Fuji jager smartphones

Nu kommer den intelligente skifteramme

Digitale billedrammer er der bestemt ikke noget nyt i. De har eksisteret i efterhånden mange år og findes i alle mulige størrelser og prislag.

Fra de helt små til familie- og kæreste-fotos, som man kan have med i nøglebundtet og kan købe for under 100 kroner. Til de store i format som malerier på væggen, hvor man via et abonnement kan udskifte kunstværket med nye –  hver dag, hvis man vil.

Canvia hører vel nærmest til sidstnævnte kategori, selvom de nye skifterammer tilfører flere spændende nye features og muligheder.

Canvia indeholder nemlig sin egen billed-processor, der kan justere på motivets farver, gøre det mere skarpt eller det modsatte.

Ikke at man skal sidde og forvrænge den måske berømte malers eller fotografs intentioner med sit billede. Men Canvia kan via et dusin sensorer tilpasse sig optimalt til de skiftende lysforhold i det rum, hvor rammen er anbragt. På den måde vil motivet altid stå perfekt – uanset om det er i blændende solskin eller i dæmpet hyggebelysning.

Denne evne gør Canvia ret unik, fordi den digitale ramme automatisk tilpasser sig sine omgivelser, rummets indretning og lys.

 

Canvia tilbyder sine købere, at de kan vælge mellem motiver fra 3.000 mere eller mindre kendte kunstnere. Fra de gamle malere til moderne kunst og fotografier.

Man vælger fra den medfølgende app, der bruger sin indbyggede kunstige intelligens til noget rigtig smart. App’en kan nemlig anbefale kunstværker ud fra det rum og den belysning, som Canvia billedrammen er placeret i.

Desuden lærer app’en sin bruger at kende og kan på forhånd prioritere og foreslå motiver i stilarter, ejeren godt kan lide. Og app’en – den kan også stemme-styres via Amazon Alexa.

Palacio, der er det kreative firma bag den nye digitale skifteramme, søger i øjeblikket finansiering via iværksætter portalen Kickstarter. Interessen er stor, og man kan stadig bestille en Canvio billedramme til favørpris i 23 dage. Priserne begynder ved 250 USD eller knap 1.600 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuji jager smartphones