6 af 10 danskere har underskud

Når musikken ruller

Begrebet ”road music” døde vel egentlig ud, da kassettebåndene forsvandt fra bilernes radioer, og man ikke længere lå musik-kassetterne ligge fremme ved kassen i hver eneste benzintank.

Det var dengang, at folk skrålede med i bilen på numre som ”Roll On Down The Highway”, ”Here I Go Again” med Whitesnake, ”Sweet Home Alabama” med Lynyrd Skynyrd, ”Graceland” med Paul Simon, ”Route 66” med Chuck Berry eller ”On The Road Again” med Willie Nelson.

”Road songs” findes stadig derude – på Spotify eller Apple Music – og den helt rigtige højttaler til at spille dem på har Seal Tires.

Deres højttalere er indbygget i genbrugte dæk. Eller rettere – musikken kommer fra fælgene, hvor dækkene sørger for de karakteristiske udseende og deres robuste fremtoning. Seal er ikke en bærbar Bluetooth højttaler til streamet musik, men en rullende.

 

Musikken kommer fra en to-vejs højttaler med en 11 cm bas/mellemtone og en 25 mm diskant, der skal kunne levere toner fra 60 Hz til 20.000 Hz. Det runde bas-refleks kabinet er lavet af træ, som er limet sammen med et gammelt bildæk, der naturligvis er renset og rengjort i dagens anledning.

Seal er den mest automobile variant af trådløse højttaler, jeg hidtil har set. 47 cm høje er de og 11 cm dybe. Vægten er seks kilo. Standen, der stiller højttaler-hjulet lidt skråt, er ekstra udstyr.

Seal må være oplagt til alle skovture og fester, hvor biler indgår. Højttaleren vil helt sikkert også pynte i garager, på hyblen sammen med fotos af yndlings-øsen eller på kontoret, hvor man gerne vil markere, at man har lidt benzin i blodet.

Seals Tire Speakers kan i øjeblikket forudbestilles fra fabrikanten i Japan. Priserne er endnu ikke offentliggjort….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 af 10 danskere har underskud