Amerikanere er skydegale

Er det Huawei Watch 3?

Huaweis smartwatch har aldrig fået samme udbredelse som mærkets mobiltelefoner på det danske marked. Det er lidt synd, for de forskellige udgaver af Huawei Watch betragtes som et af markedets bedste ure med Googles Wear OS i.

Måske det ændrer sig med en kommende Huawei Watch 3. I hvert fald hvis det indeholder de smarte features, der netop er blevet afsløret i det hollandske online magasin LetsGoDigital i forbindelse med nye patenter, som Huawei har modtaget.

Et af dem er et smartwatch, der bærer rundt på et par trådløse øretelefoner. De ligger i en skuffe i armbåndsuret, når de ikke er i brug. Vil man høre musik eller tale håndfrit i telefon, tager man dem ud, putter dem i ørerne – og de forbinder sig automatisk trådløst med uret, de blev hentet fra.

Det nuværende Huawei Watch 2 fås med sit eget SIM-kort, så uret fungerer som sin egen telefon.

I sin patent ansøgning beskriver Huawei flere metoder til at placere øretelefonerne i et smartwatch. Den ene er en slags skuffe, som man åbner ligesom SIM-kort holderen på en mobiltelefon. De kunne også fastgøres til urets spænde til remmen. Eller de kunne fastgøres til uret ved hjælp af små magneter.

Huawei foreslår også, at både det nye Watch og de medfølgende øretelefoner er stødsikre og vandtætte, så begge kan bruges udendørs i al slags vejr. Desuden får øretelefonerne en aktiv støjreduktion i stil med den, som vi tidligere har set hos flere kendte fabrikanter af hovedtelefoner.

Ingen tvivl om, at dette her kunne være en ting, som Huawei sagtens kunne gøre med en kommende Watch 3 generation. Spørgsmålet er snarere, om Huawei vil gøre det.

Et problem kunne f.eks. være, at uret ville blive for stort, når det også skulle lagre et sæt øretelefoner. I forvejen kritiseres mange smartwatches for at være klodsede at se på med deres nuværende størrelse….

Her er de tegninger af et fremtidigt Huawei smart-ur, som det hollandske medie LetsGoDigital har fundet i en bunke patent ansøgninger.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikanere er skydegale