Så meget registrerer Facebook

Alpen er et designer cykelskur

Bare roligt. Hvis I ser en Alpen Bike Capsule stående i haven, i gården bag en ejendom eller ved p-pladsen til en virksomhed, er den ikke medlem af en hær af gigantiske dræbersnegle, som forbereder sig på at drukne os alle i sit slim.

Sneglehuset er et moderne cykelskur, der kan give vores elskede – og ofte dyrt indkøbte – tohjuler et elegant, sikkert og velbeskyttet hjem.

Alpen er amerikansk og fremstillet af tykt og slagfast polyethylen kunststof, der er vand- og vindtæt. Desuden har sneglehuset en dirkefri lås og fås senere som ekstra udstyr med en fjernstyret lås, der aktiveres fra brugerens smartphone.

Klappen skal dog åbnes og lukkes manuelt. En elektrisk port som på bilens garage findes endnu ikke. Måske i en senere luksus udgave af Alpen.

Alpen kan bare stilles direkte på et underlag, men for en sikkerheds skyld medfølger et sæt bolte, så cykelhuset kan fastgøres effektivt i jorden, asfalten eller fliserne. Ellers bliver ikke kun cyklen, men hele sneglehuset med indhold stjålet.

Alpen kapslen passer til stort set alle cykeltyper inklusive racere og mountain bikes. Tandems er nok for store. Til gengæld er der god plads indendørs til tilbehør som hjelm, løse lygter, ekstra hjul eller sadel, cykeltaske og regn overtøj.

Alpen Bike Capsule kan i øjeblikket forudbestilles til priser fra 899 USD eller ca. 5.900 kroner. Levering vil ske i juli….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget registrerer Facebook