Så stor er tilliden til politi i verden

Moderigtigt smartwatch, der kan det hele

Modefirmaer har ikke altid haft en heldig hånd, når de lancerede et smartwatch for at være med på noderne. Jovist – mange af urene er elegante at se på, men de indeholder desværre også en del kompromiser. Der mangler funktioner i forhold til de rendyrkede smartwatches fra f.eks. Apple, Samsung eller Huawei.

Det nye Riley ur fra den amerikanske stjerne-designer Marc Jacobs ser ud til at være en undtagelse. Det kan sagtens konkurrere med Apples markeds-dominerende Watch i features og funktioner. Og så er Riley betydeligt bedre ud med sit slanke runde design end Apples lidt klumpe-dumpe-agtige firkant.

Til forskel fra tidligere, lidt halvhjertede smartwatches fra Marc Jacobs har det nye Riley en ordentlig touch skærm med et AMOLED display på 1,2 tommer. Betjeningen foregår på skærmen og via en enkelt knap på siden. Praktisk, hvis man ikke vil sætte fedtfingre på displayet.

Riley bruger den nyeste Wear OS variant af Android. Det betyder, at det kan bruge masser af forskellige apps ud over de få, der følger med. Uret er også kompatibelt med både Android telefoner og iPhones, så notifikationer, opkald, kalender, email osv kan synkroniseres trådløst.

Med sin urkasse på 42 mm er det nye Marc Jacobs ur nok unisex, men farvevalget er mest til kvinder.

 

Indendørs i det nye Marc Jacobs smartwatch sidder en Snapdragon Wear 2100 processor, men fabrikanten oplyser ikke noget om størrelse af RAM og lager. Men mon ikke de svarer til, hvad man finder i andre tilsvarende ure. Til gengæld fortæller Marc Jacobs gerne, at Riley kan kommunikere fint med Googles stemmestyrede Assistant.

Som alle andre Marc Jacobs ting er det nye Riley ur helt moderigtigt i design og farver. Især kvinder vil nok elske Riley, fordi de synes, at Apple Watch er for uelegant at have siddende på armen.

Riley uret fås i tre forskellige farve-kombinationer: Den ene er All Black med både sort urkasse og rem. Den anden Gold White med hvid rem og den tredje Rose Gold og cement, hvor remmen er grå. Alle tre koster og kan det samme. Valget mellem urskiver er også identisk.

Marc Jacobs nyheden kan køre 24 timer på en opladning, der kan ske enten med kabel eller trådløst. Uret koster 295 USD eller ca. 1.900 kroner. Det er billigere end Apple Watch….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stor er tilliden til politi i verden