Anderledes nyt på Facebook

Betal regninger med urremmen

Mange mennesker elsker deres klassiske schweizer-ur over alt andet. Måske har de arvet deres analoge, mekaniske mesterværk. Måske har de fået det forærende af en, de elsker. Eller måske har de selv brugt en eller flere månedslønne for bare at komme til at eje et Omega, TAG Heuer, Rolex eller Breitling.

Så er der jo bare det, at de digitale smartwatches er kommet på tværs. De indeholder jo en masse praktiske funktioner, som ville dejlige at have på håndleddet. De er bare ikke nær så flotte og respekt-indgydende som en ægte krydder fra alpelandet.

Schweiziske Montblanc, som vi kender fra fornemme skrivepenne og luksus-ure, kommer nu med et forslag til kompromis. Ikke at man skal udskifte sit ur. Kun urremmen med Montblancs nye TWIN Smart Strap.

Urremmen kommer nemlig med sin egen lille firkantede skærm, som sidder dér, hvor låsen normalt befinder sig. I den lille æske sidder så alle de ting, man forventer af et moderne smartwatch.

Det vil f.eks. sige sundheds-relaterede sensorer, Bluetooth og muligheden for at modtage trådløse notifikationer om opkald, sms, social media opdateringer eller kalender alarmer fra en mobiltelefon. Alle sammen kommer som diskrete tegn og tekster på skærmen, små buzz lyde eller forskellige mønstre af vibrationer.

TWIN kan også bruges til trådløs NFC betaling eller til åbning af døren. Den medfølgende app har plads til ID og koder fra fem forskellige kreditkort som f.eks. Visa og Mastercard. På den måde forvandles urremmen til en digital tegnebog.

Selve Twin enheden måler 47 gange 26 mm og måler 6 mm på sit tykkeste sted. Nyheden er vandtæt efter IP68 specifikationerne og kan køre en uge på en opladning. Den medfølgende app fungerer kun på iPhones (ikke Android) og tilbyder bl.a. oversigt over antal vandrede skridt pr. dag.

Montblanc TWIN fås i to størrelser og kan let justeres, så den passer til alle tykkelser håndled og armbåndsure til mænd. Ikke kun dem fra Montblanc selv. Nyheden kommer til salg i august til priser fra 390 euro – ca. 2.950 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anderledes nyt på Facebook