Fast food på teknologi

Mi Band 3 – godt og meget billigt

Når Xiaomi inden længe kommer til salg i Danmark via teleselskabet 3, bliver det måske slet ikke firmaets glimrende smartphones, der vil gøre det kinesiske mærke rigtig kendt på vores breddegrader.

Det kan også meget vel være et af Xiaomis øvrige elektroniske gadges. Dem er der mange af – med det helt nye Mi Band 3 som det mest oplagte.

Mi Band er i forvejen et af verdens mest solgte fitness armbånd – og ikke uden grund. Xiaomi formår nemlig at sælge en god portion motions-elektronik til en forbløffende lav pris og en pæn indpakning.

Med et tryk på Mi Band 3 kan man modtage eller afvise opkald på den tilknyttede mobiltelefon.

Det er også tilfældet med Mi Band 3, der havde verdenspremiere i går. Det intelligente fitness armbånd har fået flere funktioner og et større OLED display, der gør det lettere at aflæse fysiske værdier, tjekke indkommende sms og meddelelser – samt tage eller afvise via Bluetooth. Skærmen er nu på 0,78 tommer.

Mi Band viser hele tiden klokken – og hvis man vil – bærerens hjerterytme, puls og det antal skridt, han eller hun har taget inden for et på forhånd bestemt tidsrum – f.eks. i løbet af dagen.

Armbåndet kan også minde bæreren om, at vedkommende har siddet længe nok. Der er brug for bevægelse og få rørt kroppen. Det sker med vibrationer og en diskret buzzer tone.

Det nye Mi Band 3 kan både tåle et bad og et dyk uden at drukne.

Mi Band 3 holder øje med sin brugers søvnrytme. Via en medfølgende app på en smartphone kan man se sine hvileperioder grafisk. Hvor længe har man sovet hver dag, hvor stor en del af tiden var dyb søvn osv.

Samme Mi Fit smartphone app fra Xiaomi holder styr på brugerens løbetræning. Vigtige detaljer som pulsslag og løbehastighed vises i real time på ens armbånd.

Endelig er Mi Band 3 blevet mere vand-elskende. Nu kan man trygt tage sit fitness armbånd med ud at bade og svømme – ja selv dykke. Xiaomi nyheden er nemlig vandtæt ned til 50 meters dybde. Hvem der så end har brug for det.

Xiaomi sender i første omgang Mi Band 3 til salg på det kinesiske marked, hvor det skal koste 169 yuan. Oversat til dansk vil det sige under 200 kroner. Det er meget billigt. Mi Band 3 ventes til Europa efter sommerferien….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fast food på teknologi