TEAC Tascam er tilbage på scenen

Apples mest royale iPhone X

Hvis ikke I fik kongelige forårs-fornemmelser nok i den forløbne weekend, kan I altid ringe til Harry og Meghan i London og høre, hvordan det går med gave udpakningen efter deres tv-transmitterede bryllup.

Selvfølgelig kan man ikke bare ringe til det nygifte par fra en almindelig tarvelig mobiltelefon. I det meget klasse-bevidste Storbritannien går den slags slet ikke. I det mindste må det være fra en smartphone, der har lidt ægte guldstøv på.

Meget passende kunne være denne særlige iPhone X Elite model, som juvelererne fra Goldgenie i London har designet i anledning af den royale begivenhed. Den blev først præsenteret på selve bryllupsdagen – ikke uger før som alt det andet merchandise, der er fremstillet til det store event. Derfor kan jeg også først skrive om den nu.

Der er dog næppe nogen tvivl om, at iPhone X Elite nok skal blive udsolgt. De kongetro briter vil elske den og gøre meget for at få fat på et af de kun 99 eksemplarer, som er lavet af den. Bagefter kan de jo småprale med, at jeg havde lige en lille chat om Hollywood med Meghan eller udvekslede soldater erindringer med prins Harry på min nye mobil.

iPhone X Elite er da også flot, hvis man er til telefoner med ægte guld belægning. 24 karat på ryg og bagside. Apple logoet er blevet fremhævet med diamanter, og nedenunder har Goldgenie anbragt et indgraveret et portræt af de nygifte i sort/hvid. Hvis man stadig skulle være i tvivl, er der også en tekst, som siger ”The Royal Wedding 2016.”

Indendørs under den kongelige overflade er der tale om en ganske almindelig Apple iPhone X i den store udgave med 256 GB lager. Mindre kan ikke gøre det. Man køber jo heller ikke en Rolls Royce med Fiat Uno motor.

Den leveres i en luksus-præget boks af kirsebær-eg og ledsaget af et sæt trådløse AirPod øretelefoner i hvidt. Nede i boksen ligger også USB-kabel, lader og garanti beviser, der bl.a. fortæller, at denne særlige Gold iPhone X Elite Limited Edition Royal Wedding er dækket af en Total Armour Protection.

Den royale mobiltelefon koster 3.097 GBP eller ca. 27.000 kroner. Man kan også betale den med Bitcoins eller en anden krypto-valuta….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEAC Tascam er tilbage på scenen